Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o drsném životě na střední škole Suzuran sleduje jednu životní epizodu madého Genji, který nastoupil na nejtvrdší japonskou střední školu proto, aby dokázal otci, že na to má, a že po něm bude moci převzít vedení klanu Ryuseikai. Nejdřív ale musí porazit zdejšího favorita Tamaa Serizawu. V tom mu pomáhá nejneúspěšnější absolvent Suzuranu Ken Katagiri svými radami. (Draugen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

dawe04 

všechny recenze uživatele

Dynamická, akční a stylová jízda, tadashii. Přesto mě pořád napadalo srovnání s Blue Spring. Narozdíl od "Vran" má Blue Spring i trochu poetičtější stránku věci, což je u mne konkrétně ku prospěchu věci, ale zpět k Serizawovi, Genjimu a jejich povedeným partičkám. Celý film pozorujeme přípravu na bitvu o nejvyšší postavení ve škole (no, někdy se o té rozmlácené betonové barabizně jako o škole dalo dost pochybovat) mezi dvěma "armádami" pěkně nasr***ch studentů. Ačkoli nejde o nic převratného, závěrečný "street fight" v dešti a blátě, to bylo něco. Masochisticky mě napadlo něco takového uspořádat u nás v.......Uvidíme, jaké zvrácenější choutky vyvolá dvojka:-) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu rozpolcená - na jednu stranu ty bitky měly svým způsobem styl a kdybych četla mangu, určitě bych tuhle filmovou verzi Miikeho dostatečně ocenila, na druhou stranu mě to ale příběhově nezasáhlo tolik, jako jsem si od toho slibovala, i když emoce tam rozhodně jsou. I Oguri Šun se mi v téhle roli hodně líbil, i když ho mám ráda spíš v méně drsňáckých rolích... ale kupodivu mu to docela sedlo. Takže přemítám mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale nakonec dám tři, protože mě to zkrátka tolik nezasáhlo a ty bitky mi místy přišly trochu směšné, než abych to brala vážně. Dokud jsem neviděla tenhle film, nevěřila bych, že je víc delikventská škola než v Gokusenu :D LOL No vážně, vždyť se na tom Suzuranu ani jednou neučilo a učitelé byli jen na začátku jako nějaké ušlápnuté figurky, a to jen do té doby, než tam nějaký ten studentík přišel a jednomu z nich fláknul. No ono se to vážně ani brát nedá. ~(3,0)~ ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tak máme tu dva ambiciózní teenagery, kteří chtějí převzít nadvládu nad střední školou Suzuran... O jejich bojových i přesvědčovacích kvalitách k tomu je následovat se během filmu několikrát přesvědčíme a nebude chybět ani pár vyloženě srandovních scén... Závěrečná bitka v silném lijáku je třešničkou na dortu a co se chorea týče, jedna z nejlepších mnou dosud viděných... Stopáž je mírně přepálená a i celý příběh velmi prostinký, i s tou odbočkou na Yakuzu a tím zastydlým středoškolákem, ale ve výsledku jsem se bavil skoro maximálně... Navíc je to všechno natočeno a podáno "very cool" v tom nejlepším slova smyslu... ()

hunty 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní stylové bitky... skvělá akce. Jak z tak mladých Japonců může jít takovej respekt a věrohodnost : ) Bál jsem se, že bude těžké se zorientovat, ale po chvíli už nic nebránilo si ten film užít do poslední kapky (..krve). Výborná hudba po celý film (Street Beats prostě umí) a ještě navrch jsem se skvěle zasmál. Neuvěřitelné, že se mi zamlouvaly všechny postavy v takové škále herců. To byla atmosféra sakra! ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Parádní film, který pobavil nejen akcí, ale i vtipem, navíc tak zdevastovanou školu jsem ještě neviděl, hotové bitevní pole. Plnou nálož ale ode mě nedostane, a to proto, že při závěrečné bitce jsem měl trošku problém s realističností (i když ono je to vlastně počas celého filmu), pak kvůli pár nasladlým scénám a závěr mě také moc nenadchl, neboť jsem si spíše oblíbil Serizawu, to že chlapci v každém záběru museli mít perfektní účesy i za deště bych neřešil:-). Celkově velmi kvalitní záležitost, k dokonalosti ale přeci jen ještě něco scházelo. 80% a krásné 4. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama