Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Koho proboha můžou zajímat tyhle neskutečné tlachy o ničem. Celý pořad je solidní snůška hoven o lidech o kterých nemám absolutně zájem něco vědět. Každodenní ztráta 55ti minut života. Už samotný název ve mě vyvolává averzi největšího kalibru. Jako aby mi někdo bulíkoval do hlavy, že ta a ta osoba je Top Star si snad někdo dělá prdel ne, už samotné škatulkování lidí do vrstev, kde jsou obyčejní a potom jakési top star mi přijde neskutečně vulgární. Možná to někomu přejde divné, ale mě osobně fakt nezajímá na jakém večírku byl Karel Gott, co si dala k večeři Ewa Farna a čím si utírá zadek Aleš Brichta. Nehledě na to, že hosté, nebo účinkující v tomhle pořadu jsou z 99% jenom diletanti a provokatéři a nebo jse o vyhaslé osobnosti, které sáhnou po jakémkoli štěku jenom aby to hodilo nějakou korunu. Málo kdy se člověk dozví něco opravdu zajímavého o někom opravdu zajímavém. Hlavně to bude asi tím, že nikdo kdo v showbusinessu opravdu někdy něco znamenal má dost rozumu na to aby se zde neukázal. Nevím celý tenhle pořad chápu asi jako Blesk v televizi, aby na to koukali baby a mohli si o něčem povídat. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud čtete denně noviny Blesk, Aha a jemu podobné, nebo na internetu zkoumáte portály jako super.cz nebo magazin.cz. Je i tenhle pořad nejspíš pro vás. Zkrátka, co se kde šustne okolo našich českých celebrity, pomluvý, fámy, kdo s kým spí, jak berou rozchod... tak to vše se dozvíte v tomhle "pořadu". Není to ovšem nic regulérního, 3/4 lží a rádoby senzací. A hlavně, kdo má v dnešní době čas na to, aby se staral o životy zbohatlíků, kterým se stane maximálně to, že je někdo pomluví. Odpornej komerční hnus! ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jsem zpočátku nesledoval pořad o celebritách celkem pravidelně. Jenže počáteční nadšení vyprchalo poté, co se v pořadu začali stále opakovat stejní umělci, a to i za cenu, že divák bude jejich rádoby skandály otráven. Není výjimkou, že snad v každém dílu dostanou prostor celebrity (nebudu je jmenovat, však víte, které to jsou), které se poslední dobou právě mohou pochlubit jen těmi rádoby skandály a veškerá tvůrčí práce jde jaksi stranou. To už mě fakt přestalo bavit a připočtu-li fakt, že Mahulena Bočanová jako moderátorka neobstojí, vychází z toho pořad takřka zbytečný, nudný a velmi stereotypní. 20% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdo je to celebrita? TOP Srát Magazín to ví.. Když začne rádoby producent Jirka Pomeje blít nesmysly o svém jistě hlubokém vztahu s Bartošovou (svatba, potrat, hádky, chlast, Artur, drogy, psychiatrie, zhroucení, hospitalizace, rozvod) a začnou se mu lesknout oči, otevírá se mi kudla v kapse.. A do toho všeho Helena, která se soudí snad s každým bulvárním (tý)deníkem u nás a vzápětí nemá problém pozvat "pohotové" reportérky k sobě domů, k sobě na oslavu, k sobě na houseboat, k sobě do ložnice.. silný kafe!! ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

My máme u nás Top Stars? Vážně? Já dycynky myslel, že u nás je takovej stojatej plesnivej vochcanej rybník, ve kterým hnijou rozleželý kulturní mrtvoly a budou v něm hnít navěky, co svět světem stojí. Nové celebrity vždycky jen šplouchnou mezi ostatní a bavit se můžeme týden, čtrnáct dní o tom, kolik kruhů to udělalo, než se hladina s mrtvolnou zelení opět uzavřela. A jak to tam pod tou hladinou kvasí a fermentuje, pukají vzduchové kapsy v rozpadlých tkáních. A když pak ty smrduté bubliny zaševelí na povrchu, najde se někdo, kdo z toho udělá Top Star Magazín. HerGott, já jsem dneska zase moudrost sama... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama