Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

AjfelCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Dívat se každý všední večer po zprávách na Prima family na Nahulenu a její kamarády ze světa showbyznisu. To opravdu nemusím. Dělat reportáže o tom, jak tuzemských lihovarům pomohla svou spotřebou Ivetka Bartošová zvýšit příjem nebo že Špindl se stal opět dějistěm setkání české "smetánky". To opravdu nemusím. Pryč s tímhle humusem :/ ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Pro mě pokleslé a nudné, protože si myslím, že jsem nejlepší, tak nevím proč bych měl sledovat druhé, kteří jsou podemnou. Takže celkově, když omezím svoje ego, tak je dobré vědět co se děje na povrchu povrchní společnosti a v tom to má hodnotu. Zpracování dokáže udržet při lehkém nadspánku a občas i vzrušit a nechat vás pronést ta svina, ta si vydělá více než já. Tedy myslím si to... Jedna hvězda je podle mě podhodnocení současné společnosti. Je to 2 mínus. Podle mého současného názoru bychom ale neměli zapomínat na takovéto pořady. Jsou důležité pro spodní společnost, která chce vědět, kam jdou její peníze, která nemá co dělat a nudí se doma u televize. Pro ně dávám dvě. Odpad to rozhodně není. To by bylo nerozumné. ()

Reklama

Mikakel odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se na to dívá moje matka, tak jsem x dílů "musel" také vidět.. No prostě, slušně řečeno: SHIT kterej jen dělá z komára velblouda a motá se slavnejm lidem do soukromí... Kdo jaký má prsa,kdo skym,jak,proč,kolik má na účtě,kde má dluhy,jaký má Agáta bradavky,barvu téček, atd atd atd.... Zbytečný pořad dle mého... Plus nesnáším Hanychovou jen díky tomuto pořadu!... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdo je to celebrita? TOP Srát Magazín to ví.. Když začne rádoby producent Jirka Pomeje blít nesmysly o svém jistě hlubokém vztahu s Bartošovou (svatba, potrat, hádky, chlast, Artur, drogy, psychiatrie, zhroucení, hospitalizace, rozvod) a začnou se mu lesknout oči, otevírá se mi kudla v kapse.. A do toho všeho Helena, která se soudí snad s každým bulvárním (tý)deníkem u nás a vzápětí nemá problém pozvat "pohotové" reportérky k sobě domů, k sobě na oslavu, k sobě na houseboat, k sobě do ložnice.. silný kafe!! ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

České celebrity se snaží aby bylo o nich slyšet a tak se točí reportáže prakticky o čemkoliv. Agáta, Iveta, Sámer, to jsou nejčastěji skloňovaná jména jak v Top Star Magazínu, tak v našem bulváru všeobecně. Snad jen ta Mahulena tomu dává alespoň špetku serióznosti, ale sama na to nestačí. Na druhou stranu, není všechno tak špatné, například dokumenty o českých hercích pojmenované "Top Star" (například poslední o Miloši Kopeckém) se mi naopak docela líbí a rád se na ně podívám (klidně i v repríze). Tahle série se autorům vážně povedla, jenže tady se bohužel hodnotí magazín a ten je právem odpadový. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama