Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Hromino 

všechny recenze uživatele

„Práskni to na sebe!” – „Jasně! Už jsem třetí měsíc těhotná!” – „To je bomba! Slyšíte to? Naše hvězda X je těhotná! No není to úžasné?! Muhahaha!” . . . Tak tohle je typický nástin náplně snad kteréhokoli dílu Top Star Magazínu. Vymývárna mozků, práskání na sebe, střípky z showbyznysu. Tenhle pořad je vhodný akorát pro nenapravitelné případy a společenské drbny. 1* dávám za Mahulenu. ()

t.b.kat odpad!

všechny recenze uživatele

Dejte do názvu Top a Star a ono to bude cool lovátka. Aneb jak se z národa dělá cool dementi, kteří se budou chovat jako cool kreténi. Ty vole slyšela si to, to bylo cool, sem šla do obchodu a byla tam trendy mikina, tak jsem si ji koupila a cítím se happy. Bože smiluj se nad tímto národem. Odpad - PS: omlouvám se za výrazy. ()

Reklama

megan017

všechny recenze uživatele

Bulvární magazín o lidech, jenž jsou slavní, ovšem tím stylem, že jsou buď dětí slavných, bulvární lulánci co šokují (zdravím Ornellku!) a dál už nevím. Snaží se poodhalit jejich soukromí, jakoby všechny lidi bavilo čumět Dianě Kobzanové do ledničky, ptát se, jak jí to šlape v postely atd. Bulvár z toho přímo čpí. Je opravdu snadné, dostat se do reportáže v tomto magazínu...opravdu. Tvrďte, že je Gotťák váš otec, a budete pro sebe mít i speciál. Vznešeny odpad.:D ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Osina v zadku, zahleněné televizní vysílání, zbytečné, naprosto zbytečné. Koneckonců všechno to jde do kopru, i televizní zprávy už stojí za vyliž.... jestliže se z hlavního vysílání dozvím, co se děje s Džambulkou a kolik stála svatba nějaký nány, je lepší sledovat události na internetu, tohle je jen špína. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdo je to celebrita? TOP Srát Magazín to ví.. Když začne rádoby producent Jirka Pomeje blít nesmysly o svém jistě hlubokém vztahu s Bartošovou (svatba, potrat, hádky, chlast, Artur, drogy, psychiatrie, zhroucení, hospitalizace, rozvod) a začnou se mu lesknout oči, otevírá se mi kudla v kapse.. A do toho všeho Helena, která se soudí snad s každým bulvárním (tý)deníkem u nás a vzápětí nemá problém pozvat "pohotové" reportérky k sobě domů, k sobě na oslavu, k sobě na houseboat, k sobě do ložnice.. silný kafe!! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama