Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je to možné toto? To někoho zajímá? Že by kupce bulvárních plátků? Lidi jsou zvláštní stvoření, říkám si neustále. Já rozhodně nedávám odpad z nějaké zlomyslnosti. Zkrátka a jednoduše na drbavé zprávičky o rádoby celebritách i více či méně slavných obličejích mám celkem silnou alergii; kejchám, kašlu, sotva vidím a drbu se, drbu... Takže to zkrátka letí do koše, nic víc za tím není. Asi to můj organismus nechápe a brání se tímto vcelku agresivním způsobem. Takže pardón, milá Mahuleno, Gábino, Agáto a "kdovíkdoještě", až najdete nějakou vakcínu pro mě vhodnou, prosím..., do té doby zkrátka ne! ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Drby, drby a zase drby ...... Blesk dostal svou televizní podobu. Takže lidi co nemaj co dělat a potřebujou se dozvědět jakou vyrážku má Britney Spears na prdely je Top Star Magazín opravdovým přínosem. TSM je pořadem o nakouknutí do soukromí celebrit, jejich výstřelků .. atd. , je to pořad který v ČR zatím nebyl v tak velké míře a z určité části by se mohl považovat i za přínos, protože má velkou sledovanost, proto by mě zajímalo jak tento pořad může mít tak velkou sledovanost(podle statistik), když tomu davají téměř všichni Odpad :D ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tak plky o celebritách a rádoby "celebritách" mě skutečně neberou a nezajímají. Bulvární sranec. Pořad nesleduju, bohatě mi stačí okamžiky při přepínání TV či upoutávky na něj, aby se mi otvírala kudla v kapse... Nechci však být vyloženě unfér, když to ignoruju, ponechám tedy hvězdičku. Donuťte mě někdy vidět aspoň 15 minut v kuse a garantuju vám, že ten odpad šoupnu bez mrknutí oka. 10% ()

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Uz jsem v minulosti na ten porad parkrat narazil a po ocku ho kousek sledoval. Nic to se mnou nedelalo, nejak jsem to ignoroval. Vcera jsem vsak mel po praci vecer doma tak vykrakanou palici, nezvladal nic narocnejsiho, sedel bezmocne u bedny a nemel silu ani sahnout po ovladaci. Ta demence, podporena luxusni skladbou protagonistu reportazi (Krampol, modelky a hokejiste, Hanychova, Slezacek, modni policie) me naprosto paralyzovala. Zhledl jsem to cele, vcetne vsech "rostaren", ktere tam servirovali - to slovo tam zcela infantilnim hlasem pruvodkyne zaznelo asi 200 x. Chvili jsem premyslel o privolani zdravotnicke zachranne sluzby, pak jsem se vsak odvalil do luzka a prespal to. Rano jsem si, s nadeji, ze slo o nocni muru, pro navrat do reality vykloktal hubu slivovici, vdechl dve feferonky, profackal se a sel "do kolbenky". Ted s odstupem 24 hodin tento porad bez diskuzi pridavam do kategorie alternativnich vydobytku audiovizualniho postmodernismu, kam uz jsem si soukrome zaradil napr. Rande naslepo, Za kacku svlikacku nebo Okres na severu. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud čtete denně noviny Blesk, Aha a jemu podobné, nebo na internetu zkoumáte portály jako super.cz nebo magazin.cz. Je i tenhle pořad nejspíš pro vás. Zkrátka, co se kde šustne okolo našich českých celebrity, pomluvý, fámy, kdo s kým spí, jak berou rozchod... tak to vše se dozvíte v tomhle "pořadu". Není to ovšem nic regulérního, 3/4 lží a rádoby senzací. A hlavně, kdo má v dnešní době čas na to, aby se staral o životy zbohatlíků, kterým se stane maximálně to, že je někdo pomluví. Odpornej komerční hnus! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama