Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Drby, drby a zase drby ...... Blesk dostal svou televizní podobu. Takže lidi co nemaj co dělat a potřebujou se dozvědět jakou vyrážku má Britney Spears na prdely je Top Star Magazín opravdovým přínosem. TSM je pořadem o nakouknutí do soukromí celebrit, jejich výstřelků .. atd. , je to pořad který v ČR zatím nebyl v tak velké míře a z určité části by se mohl považovat i za přínos, protože má velkou sledovanost, proto by mě zajímalo jak tento pořad může mít tak velkou sledovanost(podle statistik), když tomu davají téměř všichni Odpad :D ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tak plky o celebritách a rádoby "celebritách" mě skutečně neberou a nezajímají. Bulvární sranec. Pořad nesleduju, bohatě mi stačí okamžiky při přepínání TV či upoutávky na něj, aby se mi otvírala kudla v kapse... Nechci však být vyloženě unfér, když to ignoruju, ponechám tedy hvězdičku. Donuťte mě někdy vidět aspoň 15 minut v kuse a garantuju vám, že ten odpad šoupnu bez mrknutí oka. 10% ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Je to o Hanychové a jejich trapných skandálech, a nebo o nevěře celebrit, a nebo o trapných příbězích celebrit, které jsou dnes hlavním zásahem a terčem novinářů? Ať, či onak je to jen zbytečný pořad... aspoň pro dnešní dobu ano. To co můžeme vidět v tomto pořadu mohu každý den číst v Blesku a dočtu se tam ještě daleko větších a trapnějších provokativních článků. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdo je to celebrita? TOP Srát Magazín to ví.. Když začne rádoby producent Jirka Pomeje blít nesmysly o svém jistě hlubokém vztahu s Bartošovou (svatba, potrat, hádky, chlast, Artur, drogy, psychiatrie, zhroucení, hospitalizace, rozvod) a začnou se mu lesknout oči, otevírá se mi kudla v kapse.. A do toho všeho Helena, která se soudí snad s každým bulvárním (tý)deníkem u nás a vzápětí nemá problém pozvat "pohotové" reportérky k sobě domů, k sobě na oslavu, k sobě na houseboat, k sobě do ložnice.. silný kafe!! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Mahulena Bočanová! Už som si stačil vypestovať hodne silnú averziu voči tejto pražskej primadone. Neatraktívna žena, ktorá má maniere kráľovny krásy. Hlboko podpriemerná herečka, čo však žije s pocitom, že neni nad ňu. Hyperaktívna koza, ktorá si myslí, že robí spoločnenský magazín o ľuďoch, ktorí hýbu spoločnosťou. Pritom je len autorkou ďaľšej podradnej bulvárnej televíznej relácie - "Top Star Magazín". Top odpad! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama