Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bude mít božský Kája novou kyčel z materiálu NASA na raketoplány? Mládne plastickými chirurgy vyžehlená Helena jak Benjamin Button? Chodí Iveta a Jirka na liposukční kúry společně, nebo každý zvlášť? A berou sebou Artieho? Špulí Agáta pysky po vzoru Kačera Donalda? Je ochotna vyšpulit své pysky i do pánského časopisu? Sagvan všem dává, ale kde na to bere..? I ležící Mahulena dobře ví, že každé zboží má svého kupce a všichni, kdo tento pořad o celebritním plevelu sledují, ho tím vlastně zároveň vědomky hnojí i zalévají. Ta jedna hvězda ze soucitu patří technikům (zvukař, kameraman), kteří se prostě musejí nějak živit a na vymazlených párty hvězd našeho šouflbyznysu si tak alespoň mohou dát obložený chlebíček zdarma. ()

t.b.kat odpad!

všechny recenze uživatele

Dejte do názvu Top a Star a ono to bude cool lovátka. Aneb jak se z národa dělá cool dementi, kteří se budou chovat jako cool kreténi. Ty vole slyšela si to, to bylo cool, sem šla do obchodu a byla tam trendy mikina, tak jsem si ji koupila a cítím se happy. Bože smiluj se nad tímto národem. Odpad - PS: omlouvám se za výrazy. ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad všech odpadů. Nesnáším bulvár, nikdy ho nečtu, ale i přesto se ke mě něco dostává a to mě dokáže často n-srat. Já si myslím, že značná čast celebrit si svoji kariéru tězče vybudovala a nezaslouží si, aby o nich kde kdo věděl, jestli nemůžou spát nebo se jim nepostaví pinďour nebo že šli po ulici s někým jiným než ze svým manželem/kou. To je prostě hnus, velebnosti. Novinářům vzkazuju: NECHTE JE BÝT a radši se zaměřte na podvodníky, kriminálníky a jiné parchanty, o kterých by měla naše republika vědět!!!! ()

AjfelCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Dívat se každý všední večer po zprávách na Prima family na Nahulenu a její kamarády ze světa showbyznisu. To opravdu nemusím. Dělat reportáže o tom, jak tuzemských lihovarům pomohla svou spotřebou Ivetka Bartošová zvýšit příjem nebo že Špindl se stal opět dějistěm setkání české "smetánky". To opravdu nemusím. Pryč s tímhle humusem :/ ()

hammerhead odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, toto bych s klidným svědomím korunoval na nejodpornější pořad, který se mně podařilo, asi nejen, v poslední době zhlédnout. Původně jsem to zamýšlel jako recesi, přece jen považuji za svou povinnost být v kontaktu s čímkoliv, ale na tohle já vážně nemám. Podle mě tento výkvět musí zákonitě každého nasrat: Lidi, kteří se nemohou brát na Mauritiu, nemají v každém Lamborgini jednu milenku, (prostý lid), vadí jim vymaštěné výrazy a hlášky, jako: nejdalečejší místo, super super pár, nahá jsem se nevyfotila pro peníze, ale chtěla jsem to udělat pro sebe, (intelektuálové), a nakonec i ty silikonové "krasavice" kterým "strašně" vtipná moderátorka shodí garderóbu. Přimlouvám se za přímé přenosy z terárií... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama