Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ve své jednoduchosti a prostotě by to bylo výborné jako cca 20-ti minutová povídka filmové antologie, ale jako celovečerní film to nutně ztrácí. Pár okamžiků to mělo a samotní démoni nevypadají špatně, jenže to je asi tak všechno, jsou lehce zaměnitelní např. s moderními "zombíky" a to si myslím nezasloužili. Příběh je hrozně jednoduchý a přímočarý, což by možná nevadilo, kdyby byl alespoň zajímavý. Fígl zamaskovat to všechno Amy Smart se nepovedl, protože Amy tohle prostě nezvládá, natož ve filmu, který se odehrává z půky ve tmě. A strašně mě prudila kamera, šetřit zrovna na stativu nebyl moc dobrý nápad. Ve found footage filmu by se neustále rotzřesená a ani na vteřinu nehybná kamera ještě jakž tak dala obhájit, ale ve filmu, který found footage není? V tom je to akorát na škodu. K dobru filmu lze přičíst fakt, že on vlastně ani lepší být nemohl, protože na něm snad ani není nic, co by se mohlo udělat ještě lépe. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mladí pár,si vyšiel na svatobnu cestu.Zatiaľ u nich bola harmónia a úžívali si to.Idú k jeho rodine,ale zablúdia a dostanú sa na opustenú farmu,ktorá ale nebola tak opustená.Takto si asi svadobnu cestu nepredstavovali,je noc,sú na neznámom mieste a nejaké osoby ich napadajú a prenasledujú.Znie to atmosfericky a aj to je.Lebo pár krát som sa naozaj dosť zľakol,keď je klud a z ničoho nič,niečo vybehne.Atmosféru to malo dosť silnú,len škoda,že sa to celé odohrávalo v tme,tak som toho nevidel tak veľa.A tie temné osoby boli dobré spracované,aj keď bolo vidieť na nich veľa make upu,ale aj tak vedeli slušne navodiť strach.Pár vecí tam nedávalo logiku ani zmysel. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Prvních 45 minut je to dost slušná žánrovka s parádní atmoškou i slušnejma lekačkama, od příchodu do toho baráku už ale začnou typický klišé a tempo uvadne.Docela mě překvapuje těch 51%, má to takovej ten parádní look a vůbec všechno je prostě v pohodě, žádná trapárna ani amatérská kreč, herci dobrý, bohužel ta klepavá kamera tomu nepřidá.Dost možná Sánchezův nejlepší film, když nepočítám Blair WItch samozřejmě.Pohodovka na jeden večer, 60%. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Film působí velmi amatérsky. Je předvídatelný. Možná trochu xenofobní [a možná ne – konec konců jest známo, že v Číně nejsou šílení pouze bohové... (nota bene, Seventh Moon je horor)]. Vlastně skoro samé minusy. Jenomže: Seventh Moon má něco do sebe. Přízračnost některých scén? Snad romanický podtón lásky až za hrob? Nebo snad tichou tragédii a léčbu neklidem? Tao je hlubina, která pohltí i smrt. Ne, počkat, jde přece o nepříliš chytré pohyblivé obrázky... Nevím, prostě nevím a na vzdory všem předpokladům na tuhle "přeťápnutou" a zmatenou oslavu Svátku hladových duchů myslím poměrně často (2,5*). ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film chválím za: Rozjezd hned od prvních minut, zajímavou atmosféru a 2 dobré lekačky. Kdyby mé hodnocení v tuto chvíli končilo, dal bych filmu bez problému 60% - 70%. Jenomže... to, co předváděli kameramani, za to bych je umlátil. Protože na to se nedalo koukat. V klidnějších scénách to celkem šlo, ale jakmile byla nějaká akce, vypadalo to, jako by kameraman onanoval. Dojem z filmu šel rázem do kytek. Škoda, myslel jsem, že tvůrci mé oblíbené Záhady Blair Witch předvedou pěkný horor se vším všudy, ale kamera to celé totálně zazdila. 40% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno