Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Prostředí asijského venkova mi moc nesedlo. Všudepřítomná kukuřice, vlhko, vysoká tráva a pocit, že jste v tropickém pralese mě ničím nezaujal. Další, co filmu v mých očích moc nepomohlo jsou rituály, náboženství a pověrčivost která ze všech místních přímo sálá. Provedení bestií je na dnešní dobu hodně slabé a ani žádná scéna mi v paměti nezůstane do dalšího měsíce, tím jsem si jistý. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Film působí velmi amatérsky. Je předvídatelný. Možná trochu xenofobní [a možná ne – konec konců jest známo, že v Číně nejsou šílení pouze bohové... (nota bene, Seventh Moon je horor)]. Vlastně skoro samé minusy. Jenomže: Seventh Moon má něco do sebe. Přízračnost některých scén? Snad romanický podtón lásky až za hrob? Nebo snad tichou tragédii a léčbu neklidem? Tao je hlubina, která pohltí i smrt. Ne, počkat, jde přece o nepříliš chytré pohyblivé obrázky... Nevím, prostě nevím a na vzdory všem předpokladům na tuhle "přeťápnutou" a zmatenou oslavu Svátku hladových duchů myslím poměrně často (2,5*). ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Amy Smart je fajn, ikdyž je tady provdaná za Číňana, co je naprostá bačkora a navíc ani neumí Kung-fu. Co už není fajn, je epileptická kamera, která podělá i to minimum scén, kde není díky tmě vyloženě hov.. nic vidět! Stejně tak neschledávám za děsivé nahé, albínské, humanoidní cosi, co ani pořádně neublíží. Chaotická ztráta času. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější na tomhle filmu mi připadal desetiminutový začátek, který ukazoval pestrobarevné čínské oslavy. Pak už byla jen tma, rozklepaná kamera a očekávání konce. A to je špatně. Někdy jsem opravdu měla velký problém poznat co se zrovna v daném záběru děje, divný střih tomu taky moc nepomáhal. Jindy mi rozklepaná kamera nevadí, zde mě to vysloveně obtěžovalo. Na druhou stranu musím uznat, že ti věčně pobíhající nahatí démonci se jim docela povedli. Dalším plus je samozřejmě netradiční prostředí, Čína je rozhodně příjemnou změnou oproti americkému middle of nowhere. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

OMG kamera se třásla a všude byla tma ... se proberte, asi se to možná mělo natáčet v pravý poledne na pláži Bora Bora a jěště to měli osvítít UV lampama ne ? ...Moc poevedý a zároven jednoduchý přídavek ve stylu Descent. Možná krapet za vítku stojí par nelogičností..jako třeba útěk z auta přes kufr.. ?-) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama