Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ve své jednoduchosti a prostotě by to bylo výborné jako cca 20-ti minutová povídka filmové antologie, ale jako celovečerní film to nutně ztrácí. Pár okamžiků to mělo a samotní démoni nevypadají špatně, jenže to je asi tak všechno, jsou lehce zaměnitelní např. s moderními "zombíky" a to si myslím nezasloužili. Příběh je hrozně jednoduchý a přímočarý, což by možná nevadilo, kdyby byl alespoň zajímavý. Fígl zamaskovat to všechno Amy Smart se nepovedl, protože Amy tohle prostě nezvládá, natož ve filmu, který se odehrává z půky ve tmě. A strašně mě prudila kamera, šetřit zrovna na stativu nebyl moc dobrý nápad. Ve found footage filmu by se neustále rotzřesená a ani na vteřinu nehybná kamera ještě jakž tak dala obhájit, ale ve filmu, který found footage není? V tom je to akorát na škodu. K dobru filmu lze přičíst fakt, že on vlastně ani lepší být nemohl, protože na něm snad ani není nic, co by se mohlo udělat ještě lépe. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Výtečný horor, jenž ale dokáže zklamat, pokud od něj čekáte něco jiného, než co vám nabídne. Režisér Sánchez všechny síly vrhl do snové atmosféry. V tomto směru uspěl na výbornou - film je skutečně jak noční můra přecházející postupně z otupělé insomnie (roztáhlý střed filmu) do očisťujícího rána. Tohle není druhá Blair Witch a nikdy ani být neměla. Naopak exotické prostředí a útok na hlubší strachy ze Sedmého měsíce dělají sofistikovanější horor, který milovníkům omaskovaných řezníků nutně musí přinést zklamání. ()

Reklama

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Prostředí asijského venkova mi moc nesedlo. Všudepřítomná kukuřice, vlhko, vysoká tráva a pocit, že jste v tropickém pralese mě ničím nezaujal. Další, co filmu v mých očích moc nepomohlo jsou rituály, náboženství a pověrčivost která ze všech místních přímo sálá. Provedení bestií je na dnešní dobu hodně slabé a ani žádná scéna mi v paměti nezůstane do dalšího měsíce, tím jsem si jistý. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Tak tento kusok je typicky priklad filmu, ktory rozdeli divakov na 2 tabory. Pre jednych to bude lacna amaterska fraska bez poriadneho deja v ktorej vidiet velku figu, pre druhych zase skvely atmosfericky narez pri ktorom clovek napatim ani nedycha. Paradoxne je, ze pravdu maju obe skupiny. Vysledny dojem je tak mierne rozporuplny- ked to pozerate vo vecernych hodinach ma to nieco do seba, avsak tento horor ma tendenciu rychlo vyprchat z hlavy. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Počas prvých desiatich minút sledovačky mi z tej kamery prišlo minimálne dvakrát zle. Odskočil som si po dva papierové sáčky, čo som minulý rok potiahol v lietadle vychytenej spoločnosti SkyEurope Airlines. Po pol hodine mi prestalo byť zle a začalo byť ešte horšie. To z tej navodenej atmosféry a tak som znova odbehol, tentoraz už po igelitku Tesco bez ventilačných dierok. Zbytočne. V druhom polčase už Sančéz nič plodného neponúkol. 60 percentíkov. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama