Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

Loki81 

všechny recenze uživatele

Zacatek pomerne vydareny, atmosfera by se dala krajet jak byla husta... Skoda jen, ze misto 80% filmu vidime pouze pred roztresenou amaterskou kamerou mihajici se neurcite fleky. Chapu pokus o nizkorozpoctovou kopii Blair Witch Project (resp. reziserovu touhu o navrat na titulni strany) ale toho nam dnes filmovy prumysl serviruje mraky a divak je namlsany o poznani vice nez pred 10 lety. Opravdu nevim v jakem psychickem rozpolozeni bych musel byt abych hodnotil plnym poctem... ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Výtečný horor, jenž ale dokáže zklamat, pokud od něj čekáte něco jiného, než co vám nabídne. Režisér Sánchez všechny síly vrhl do snové atmosféry. V tomto směru uspěl na výbornou - film je skutečně jak noční můra přecházející postupně z otupělé insomnie (roztáhlý střed filmu) do očisťujícího rána. Tohle není druhá Blair Witch a nikdy ani být neměla. Naopak exotické prostředí a útok na hlubší strachy ze Sedmého měsíce dělají sofistikovanější horor, který milovníkům omaskovaných řezníků nutně musí přinést zklamání. ()

Reklama

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Prostředí asijského venkova mi moc nesedlo. Všudepřítomná kukuřice, vlhko, vysoká tráva a pocit, že jste v tropickém pralese mě ničím nezaujal. Další, co filmu v mých očích moc nepomohlo jsou rituály, náboženství a pověrčivost která ze všech místních přímo sálá. Provedení bestií je na dnešní dobu hodně slabé a ani žádná scéna mi v paměti nezůstane do dalšího měsíce, tím jsem si jistý. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak zase jedna obří kokotina.Musim jen souhlasit s Hadžou,tohle je mistrovství světa v mrskání kamerou.Prostě osmdesát procent filmu vůbec nezachytíte co se děje,a zbytek nevidíte,protože je tma jak v pr....!Nejlepší chvíle jsou na konci,kdy vyjde slunce a je konec.Za to dám jednu hvězdičku.20%.A rada na konec pro tohodle přiblblýho režiséra.Příště přivaž kameramanovi kameru na švihadlo,a ať s ní začne na devadesát minut kroutit jak vzteklej,třeba se zas najde někdo,kdo to ocení. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Vydarená záležitosť, hlavne atmosfericky. Už tie scény na dedinu a malé čínske domčeky, z ktorých sa ozýva stále to isté, sú natoľko znepokojujúce, že by to milovníkom podobných filmov rozhodne malo stačiť. Dokonca mi to trochu pripomenulo záver Noroi. Navyše mimo prvých zhruba päť minút sa tu svetlo vôbec neobjavuje, príšery sú super spravené a Amy Smart je každou scénou viac sexi, takže ja som jednoznačne spokojný. A tá záverečná scéna (vrátane titulkov) je ako z iného sveta. Niečo podobné by hodne potrebovala väčšina súčasných upírskych hororov. A to medzi ne Seventh Moon ani nepatrí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama