Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Tuhle zhovadilost sem ani neviděl, ale slyšel z obýváku do pokoje a to nedobrovolně. Nechápu jak někoho může bavit koukat na amatéry jak zpívají cizí písničky, proč si ti lidi raději nepustí na přehrávači originální album se svoji oblíbenou hudbou? Kvalita bude pochopitelně mnohem vyšší, bez reklam a prudérní poroty. Jedna hvězda je za ten výjezd exotiky s IQ a hlasivkami paviána, který mne, jakožto škodolibou osobu, pobavil. 15% ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

První řadu sledovali snad všichni (no jo, jen se přiznejte), protože šlo o něco nového, zajímavého. V porotě seděli, tak jo, řekněme odborníci, kteří měli decentní smysl pro humor a názory, které měly hlavu a patu. A šlo tam o zpěv, to se taky musí nechat. Druhou řadu jsem taky zvládla, ale bavilo mě to o poznání méně, a dál už jsem se nedostala. Protože přestalo jít v první řadě o zpěv a do popředí se dostal hlavně bulvár. Á to už mě neba... ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Přesto, že podobný typ pořadů není ani zdaleka můj šálek čaje, první řada mě dokázala zaujmout. Bylo to něco nového, zajímavý formát, dobrá interakce s diváky a nové, sympatické a hlavně neokoukané tváře. Díky tomu všemu jsem první řadu sledoval celou a byl jsem i lehce napjatý a zvědavý, jak to bude pokračovat. Bohužel další řady byly horší a celý formát se ještě více odklonil od mého zájmu. Z druhé řady neznám už ani jedno jméno. ()

Endyis odpad!

všechny recenze uživatele

Proč to tu vůbec je... ale když už: Stupidní závava, jejíž diváci se dělí do těchto: kategorií: teležrouti (televizní konzumenti, kteří sosají každou blbost, co jím bedínka naservíruje), lidé s absencí kulturního dění (berou to vážně a myslí se, že ze soutěžících budou opravdové hvězdy, nikoliv komerční prefabrikáty), zvědavci (vědí, že to je pitomost a koukají na to), kritici (sledují to, aby to měli co kritizovat), relaxační diváci (vědí, že to je hrozná hovadina, ale koukají na to, buď jentak z relaxu a nebo prostě z rajcu)... Závěreně: Nesmyslná debilita jako všechny reality show, nechápu, že se tomu projpujčí lidé jako je: Ondřej Hejma, Michal Horáček (Soukup už se zaprodal dávno)... ()

baby1978 

všechny recenze uživatele

Dávám 4 hvězdičky za některé účinkující. V první řadě mě zaujaly Aneta Langerová, Martina Balogová, ostatní byli buď bez talentu (Dolínek) nebo neuměli zaujmout (Zaňková, Poláček, Páchová) V druhé řadě jsem překvapivě měla za favority Aliho Amiriho, Filipa Jankoviče a Kláru Zaňkovou. Petr Bende s Vlastou Horvátem byli nevýrazní a i když dodnes zpívají, tak ta nevýraznost trvá dodnes. Třetí řadu jsem sledovala kvůli Leoně Černé. Ještě se prosadili Zemanová se Spilkou, ostatní zapadli. Něgrešovou jako moderátorku nikdy nezkousnu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (20)

  • V roce 2004, kdy se pořad vysílal, se na každý díl dívalo více než 2 900 000 diváků u televizorů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama