Reklama

Reklama

Fujiwara Naeka je typická sedmnáctiletá středoškolačka. Tedy až na to, že je budoucí dědičkou obrovského jmění. Aby jej získala musí udělat jediné - dožít se osmnáctých narozenin. Což by ovšem mohl být problém, protože zájemců o dědictví je více. Proto dostane dva ochránce: maidku a maiďáka, kteří ji chrání a starají se o ni. (Secretus)

(více)

Recenze (5)

Secretus 

všechny recenze uživatele

Křehká maidka s baseballovou pálkou pokrytou hřeby, násilnická Dívka (velké D ... chápete, ne?), ninja maidky a omnipotentní maskovaný ďábel v maidovském kostýmu s rentgenovým zrakem, paralyzujícím hlasem, levitací, sugescí, smrtícím účesem, titulem z MIT, kuchařským skillem schopným udělat z pandy skvělý dort,... chtějící pro svou paní to nejlepší, mnohdy proti její vůli. A spousta ecchi. Bavil jsem se, pobavený škleb jsem měl na tváři co chvíli a občas jsem dostaval záchvaty smíchu. Ale je to hrozně nekonzistentní, přišlo mi, že se tu střídají různé druhy humoru: geniálně pošahané momenty s Maid Guy a pak o hodně slabší zbývající vtípky, kde některé sklouzly až do trapnosti. Na dvanácti dílný seriál je to přepostavováno a přecpáno lokacemi, snaha o parodování klasických klišé u některých dílů vůbec nevyšla. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Fujiwara Naeka si dlouho žila bezstarostným životem středoškolačky. Aniž to tuší, má se státi dědičkou obrovského jmění. Musí se však dožít osmnácti let a to mezi hejnem dravců v podobě jejích ne zrovna holubičích příbuzných nebude snadné. Naečin dědeček má oprávněné obavy a tak Naece přidělí osobní ochranku v podobě dvou sluhů, překrásné Fubuki a démonického Kogarashiho. Kogararashi - Maskovaný Maid Guy - je neuvěřitelný ďábel - je téměř nesmrtelný, v uchu má USB port, vlastní 37 smyslů, má rentgenový zrak, dokáže bez povšimnutí uzmout kalhotky z dívčího těla a vůbec umí asi 1000 dalších naprosto neuvěřitených, šílených, ale užitečných věcí... je rozhodnut Naece pomáhat úplně se vším, ať to stojí, co to stojí... A právě to, plus jeho neschopnost komunikovat na úrovni středoškolačky, je zdrojem neuvěřitelných komických situací, které mi po dlouhé době v leckterých případech přišly skutečně vtipné. Silné ***. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Takový zvláštně namíchaný guláš žánrů, až je hodně vtipné, jak nesourodých. Zřejmě nesourodost sama, i postav, má být nosná. Ale nevím nevím, nějak se se mnou dílo jako celek malinko minulo, asi že už nejsem puberťák? /// Po dodívání zbytku: to bylo tak strašně špatné, že nelze vyvážit jakkoli silnou smrští namalovaných vnad... no, možná * za znělku... ()

WildevilCZ 

všechny recenze uživatele

Jak řekl subjetiv, humor v tomto anime je na prvním místě a ulétlých situací zde najdete víc než dost... No a nakonec i fandove ecchi si příjdou na své :) 95% ()

Reklama

Reklama