Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archeolog David se jednoho dne dozví, že jeho otec záhadně zmizel při potápění v Benátkách. Vydá se spolu se svojí snoubenkou Laurou na místo a pátrá po něm. Stopa ho vede až k ztracenému pokladu Medicejských, ukrytému v katakombách. Na ten si dělá zálusk tajemný Ital Clemenza. David postupně zjišťuje, že Clemenza vypustil do benátských kanálů lidožravé žraloky, aby zabránil ostatním najít poklad. David a Laura jsou nyní ve smrtelném nebezpečí a budou muset čelit nejen Clemenzovi, ale i lačným žralokům... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

V některých scénách neuveřitelně vtipné, ale jinak docela nudné a zdlouhavé céčko, ve kterém byli žraloci nakonec naprosto zbyteční a i docela nevyužití. Stephen Baldwin je vtipnější než kdykoliv předtím, ale bohužel to nebyl záměr a režisér disponuje pouze talentem pro zmatený střih a zálibou v opakovaní těch samých záběrů (schválně kolikrát si všimnete toho samého záběru žraloka či projíždějící policejní lodi). Prostě DVDshit. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak ako inak, tento film začal legendou a jasne, ze v tom celom musel mat prsty rad templárov, ktorý ukryl slávny poklad kráľa Šalamúna pravé do Benátok. Filmári museli mat naštudovanú históriu tohto mesta, lebo Benátky majú velkolepú históriu a tak niečo také by mohlo byt možne aj keď sa rozhodne jedná o číry nezmysel. Takto nejak by to vyzeralo, keby Harrison Ford BY zobral hlavnú rolu v Mission: Impossible a bol by to Indiana Jones s Ethanom Huntom a nemal by za sebou len sebranku ozbrojených mužov, ale aj krvilačne beštie. Celkový ten príbeh je smiešny, útoky žralokov ešte viac a príbeh radšej neriešim. A ani nemôžem, lebo tato legenda sa drží dlho, ale až Stephen ju rozluskol. Nie sú to ani lovci pokladov a ani knihovník Flynn Carsen, tento sa len pri všetkom tomto priživuje a aj to dosť hlúpo. Je to občasná sranda a za to dávam silne 2*, viac sa neodvážim ísť. ()

Reklama

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Boh určite neexistuje, inak by nedopustil, aby sa nakrúcali takéto príšernosti. Z tohto filmu stačí vidieť zopár scén, aby vám konečne docvaklo, prečo každý druhý obyvateľ L.A. na otázku o zamestnaní odpovie, že je herec... alebo čokoľvek iné vo filmovom biznise (a náhodou nejde o porno). Lebo nebyť takýchto dávidiel medzi filmami, väčšina tých ľudí (vrátane nepodarených členov hereckých klanov ako Baldwinovci) by sa musela živiť ozajstnou prácou a naozaj ju ovládať, aby za to dostali plat... A rok výroby 2008? To nemyslia vážne! ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Stephen Baldwin, Lorenzo Lamas, Kevin Sorbo a Lou Diamond Phillips by měli stvořit vlastní produkční společnost, která by náramně konkurovala hnusům od SyFy nebo Asylum pod podmínkou toho, že by si v oněch blbostech sami zahráli. A nejlépe rovnou ta monstra, protože ty jejich držky se na to skvěle hodí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl asi ten nejnudnější a nejnezáživnější film se žraloky, jaký jsem kdy viděla. A to jsem se na něj i docela těšila a čekala, jak to žraloci v Benátkách pořádně rozbalí. A ono nic. Ty nejlepší části by se daly vložit do dvou bodů. Hezký, až dokumentárně laděný úvod při průjezdech gondolami a samotní žraloci. Byla jsem zklamána, že ve filmu nedostali příliš prostoru. Do něhož rozhodně nepočítám několika sekundové prostřihy. Místy jsem až nabyla dojmu, že jsou zcela nepodstatní a zbyteční. Záběry s nimi mi sice připadaly chvílemi jako vystřihnuté z nějakého dokumentu z Discovery, ale jinak působili velmi realisticky a věrohodně. Po hodině se mi již ale začínaly zavírat oči, začala jsem dřímat a pouze poslouchala. I tak se nedělo nic, co by mě dokázalo vytrhnout z mého bdění. Takže shrnuto, docela zklamání. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Že se nejedná o skutečnou loď, nýbrž o maketu s koly, kterou kameraman záměrně zachycuje jen do horní poloviny, si je možno všimnout během Lauřina (Vanessa Johansson) únosu skupinou mafiánů v lodních docích. (Conspi)
  • Ve filmu je jako zázrakem umožněno všem potápěčům snadné komunikace, a to i s nasazenými potápěčskými maskami. (Conspi)
  • V jednom okamžiku je Laura (Vanessa Johansson) připoutaná želízky, v dalším jen pouhým provazem. (Conspi)

Reklama

Reklama