Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Horor začíná pro posádku lodi USG Ishimura takto: Během mise na vzdálenou planetu posádka objevuje starý náboženský artefakt a ukládá ho na palubu lodi. Někteří nález uctívají, jiní jím pohrdají. Ve chvíli, kdy se z tajemného předmětu začnou uvolňovat dlouho spící mimozemští vetřelci, je jasné, že se z lodi stává skutečné peklo. Chaos je neodvratný a masakr nezadržitelný. Brzy mají vetřelci volný prostor k tomu, aby celý svět smetli silou, o které se lidstvu dosud ani nesnilo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (166)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Stejnojmenný prequel populární hororové videohry, pojednávající o vesmírné lodi, která je zamořena vetřelci, kteří postupně likvidují posádku. Film i hra vykrádají úspěšné tituly jako "Vetřelci" a "Horizont události" a v obou případech se to daří. Hra byla vynikající ale film i přes zábavnost pramenící z neustálé akce, rychlého děje a nekontrolované brutality (znalce hry určitě nepřekvapí) působí narychlo splácaným dojmem, který se snažil přiživit na úspěchu již zmíněné hry. Pro herní abstinenty naprosto nezajímavý zážitek ale pro milovníky hry slušná zábava. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Po "hustých" trailerech jsem se nestačil divit snímku. Spíš než horor to jsou velmi vydařená animovaná jatka. Hru jsem sice nehrál, ale film film má hodně zajímavé zpracování a animaci. Jednoduchý příběh je lehce stravitelný, zábavný a dobře se na něj dívá. Délka je akorát. Žádná hitparáda to sice není, ale Chuck Patton si ostudu nevysekl a jako herní adaptace to není, oproti jiným pokusům, totální sračka. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodně krvavá jízda, která uteče rychleji než čekáte. Tolik krve jsem nečekal ani náhodou, možná proto jsem se tak bavil. Animace mi přišla solidní, taková „oldschool“. V dnešní době počítačové animace tuhle variantu vždy rád uvítám. Příběh je jednoduchý, neztrácel jsem se v něm, i když jsem neměl při sledování žádné potuchy o tom, že nějaká předloha - hra existuje. Trochu mi místy vadila hlavní kapitánka ochranky a její nekompromisní hlášky "alá brutal killer". Snímek vám připomene spoustu známých sci-fi áček/béček všech dob, ale neurazí bezhlavým kopírováním. 8/10* ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Odpuzovala mě animace postav (trhané pohyby, až moc animovaní oproti prostředí), ale masakry a potvory to zas vyrovnaly. Příběh taky jakž takž dobrej. Jenom mi v hlavě leží jedna nelogičnost - ve hře to končí tím, že Ishimura pod sebou vláčí ten nerost, ale na začátku hry tam žádnej nebyl. Ale to se dá odpustit. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Začátek je slabší a trochu jsem se bál, že budou bojovat jen sami se sebou kvůli nějakýmu šutru. Ale postupně se to rozjelo a ty monstra opravdu stály za to. Navíc ústřední melodie je boží a parádně se k tomu hodí. No jestli hraná verze nebude levné béčko tak se těším jako malý kluk. Animák je na rozjezd dobrý....ale bát se u něj nedá, že jo...71% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je koncipován jako prequel ke hře Dead Space. (Terva)

Reklama

Reklama