Reklama

Reklama

Babicovy dobroty

(pořad)

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se říká: "Jirka Babica, kuchařská je prasnica." Jestli se takhle má vařit doma?! To je něco jako přečíst si recept na mimibazaru. Nechutné, na blití, trapné a občas taky život ohrožující. Nemůžu se na to dívat ani v rámci pobavení, protože to není ani sranda. Vegetu a bujón z lenosti si cpát přímo do žíly. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár dílů, protože jsem chtěla vidět s čím se Nova vytasila. Na začátek to byl zásah přímo na komoru. Teď už pořad tolik nesleduju. Zkoušela jsem pár receptů připravit a dopadlo to dobře. Babica je kuchař pohodář. Vaří jídla s lehkostí sobě vlastní. Moje babička si jeho recepty dokonce zapisuje. ()

Reklama

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

"Začneme samozřejmě tím, že si zapálíme pánev," aneb jedno z mých největších televizních guilty pleasures. Gastrožumpa to sice je, ale Jirkova "postmoderní jakože kuchyně" v kombinaci s jeho verbální i manuální neohrabaností jsou tak nějak zhovadile zábavné. A že vařit se podle toho ne vždy dá? Na to sere pes, já se učím vařit od táty - a z babiččiny kuchařky...;-p ()

Genero

všechny recenze uživatele

Muž žijící v lesku pleše Zdeňka Pohlreicha a noční můra každého gastrosexuála. To je Jirka Babice. Jediný kuchař, který dokáže použít slova Boloňská a kečup v jedné větě a ani okamžik neváhá nahradit citrón knedlíkem a sojovku petrželí. Pořad člověka, jenž si klohní blafy ve své čarodějné kuchyni je jistě kulinářskou exhibicí pro diváky, pro které je svíčková neodmyslitelně spojená s chutí kopru a nedokáží si představit uherák bez šlehačky. Chcete-li tleskat, tleskejte, chcete-li mlaskat, mlaskejte, chcete-li zvracet, zvracejte. ()

ganz odpad!

všechny recenze uživatele

"No voni by se tam normálně měly dávat rajčata, ale když je nemáme tak tam dáme kečup."-"No do tý pasty se má dávat parmezán a pršuto, ale podle mě stačí dobrej eidam a špekáčky" atd. Tohle je vážně člověk od kterého by kdokoliv vzal radu do kuchyně. Pan Kekel nám zde ukazuje, jak se to dělat nemá.( Pohlreich možná vaří draze, ale zato jeho principy jsou správné: používat, čerstvé věci, žádnou chemii.) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama