Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Vraž do toho bramboru“ aneb nečesaný křupan vaří šlichtu. Jen díky tomu, že pro pořízení dálkového ovladače k televizi není třeba inteligenční test, může tento hitmaker trapnosti i nadále šířit svou kulinářskou demagogii. „Chilli nemáme, tak tam dáme brusinky. Bude to takový jako brusinkoidní.“ Děs, běs, Babica. ()

Reklama

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

No tak jestli si nekdo mysli, ze kritika Babicy je hysterie, protlak kydnuty na olej a zality dvema litry vody bolonska omacka, michat veprovej kotlet s protlakem a nivou (protlak ma pan Prasnica vubec hodne rad) je v poradku ci snad ze jeho "vesely segedin" je neco normalniho, tak ocividne nikdy nevaril a jedine co v zivote zvladl je asi tak leda ohrat si parky. Obcas je jen demagog, nekdy vylozene lze - nebo je jen proste tak hloupy. Viz priprava lilku do jeho "ratatule" apod. Hanba vam, pane Babica! ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, aby jste něco ukuchtili nepotřebujete žádnej pořad. Je sice fajn, že se ukáže příprava jídla, jenomže v rámci natáčení, několik střihů, několik nepřesně řečených formulací od samotného šéfkuchaře a jste tam, kde jste byli i bez videonávodu. Nesmyslné a zbytečné, jediné přínosné mohou být snad jen nějaké recepty, ale pochybuju, že by šlo vždy o nějaké novinky v gastronomii. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický ušmudlanec, který sice nedosahuje odpornosti prasouna Zounara nebo vepřika Vodoucha, ale jeho turecký akcent a cigošské manýry mi i tak spolehlivě zaženou chuť i hlad. Hnus. Ještě by mu mohla třeba asistovat nějaká vymatlaná kráva, třeba Aduš Gondíková nebo Alice Bendová:-))) Tuhle jsem slyšel jeden v autobuse: Víte, jaký je rozdíl mezi Mc Gyverem a Babicou? Mc Gyver udělá z hovna bombu, Babica z něj udělá výbornou pomazánku:-))) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno