Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

stub 

všechny recenze uživatele

Pod to, co napsal Paldini, bych se klidně podepsal (pravda, mockrát jsem to neviděl). Baví mě, jak si na Babicovi honí své malé pinďourky a velká ega půl národa a panu "..tak tam plácnem todleto.." zajišťují potřebnou publicitu. Pokud jde o mě, já se u toho smál jak pominutý - to se nepodaří ani většině komedií z místního žebříčku. Já, poněvadž nemám tak vybrané způsoby, skvělé rétorické schopnosti ani fenomenální kulinářský přehled, jako mnoho místních uživatelů, dám schválně *****, aby bylo dobře vidět, jak intelektuálně nedostatečný oproti místní většině jsem;) ()

Silence 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem to prokoukl a došlo mi, že je to nepřiznaný sitcom. Jeden z nejlepších, co kdy v našich končinách spatřil světlo světa. Nacpaný hláškami k prasknutí, plný absurdních zápletek a postav. Musí to tak být! Miluji totiž jídlo. Dobré jídlo. A pokud by tohle bylo myšleno vážně, takový zločin na jídle bych nepřežil.... ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení na odpad. Z počátku jen šíleně špatná kuchařská show se stala za dobu svého vysílání v synonymum toho špatného, co je v českých luzích a hájích považováno za domácí gastronomii. Babica jako nadšenec neumětel recykluje několik naučených fint na ploše půl hodiny, kde většinou dokáže předvést minimálně jeden typicky český recept s kečupem a pánví s rozpáleným olejem, případně zmrvit klasický recept svými fintami. Odkázal bych na komentář uživatele DaViD´82. Vážně chcete vařit podle kuchařského MacGyvera, když většinou udělat recept tak jak se patří nestojí o moc více a rozdíl je více než markantní. Přemýšlejte lidi sakra trochu. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Vraž do toho bramboru“ aneb nečesaný křupan vaří šlichtu. Jen díky tomu, že pro pořízení dálkového ovladače k televizi není třeba inteligenční test, může tento hitmaker trapnosti i nadále šířit svou kulinářskou demagogii. „Chilli nemáme, tak tam dáme brusinky. Bude to takový jako brusinkoidní.“ Děs, běs, Babica. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všichni jste tady evidentně vedle, jak ta jedle.. Začneme receptem, je to levné a může si to uvařit každý z nás: "Jirkův dort". Suroviny: 2 rozesmáté oči, 2 dobře formované nohy, 2 nádoby plné mléka, 2 vejce, 1 banán a pekáč. Postup: Hluboce se podíváme do rozesmátých očí. Rozděláme dobře formované nohy a lehce masírujeme nádoby s mlékem, dokud se pekáč dobře nepromastí. Dostatečnost promaštění vyzkoušíme prstem a poté stáhneme z banánu slupku. Pomalu jej vložíme do pekáče a přikryjeme vejci. Dort je hotový, až banán změkne a dobře pustí šťávu. Když je pekáč ještě mastný, můžeme pečení opakovat, pokud máme po ruce další zralý banán, ale dbejte na to, aby dort nevykynul! Když nám chutnalo, můžeme pekáč pořádně vylízat a zároveň tak ušetřit za mytí nádobí... Tady přece vážení nejde o vaření, ale o sex! Jakým stylem cpe svými dlouhými prsty tu nádivku do kuřete, ten mužný chraplavý hlas, ty feromony naléhavější než červené feferonky z Chiapasu.. Hmm.., kdyby tak nebyl cítit potem i přes televizní obrazovku, asi bych si nadzvedl zástěru na barbecue a nechal se tím pižmo sálajícím kuchtíkem análně pokřtít.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno