Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

No tak jestli si nekdo mysli, ze kritika Babicy je hysterie, protlak kydnuty na olej a zality dvema litry vody bolonska omacka, michat veprovej kotlet s protlakem a nivou (protlak ma pan Prasnica vubec hodne rad) je v poradku ci snad ze jeho "vesely segedin" je neco normalniho, tak ocividne nikdy nevaril a jedine co v zivote zvladl je asi tak leda ohrat si parky. Obcas je jen demagog, nekdy vylozene lze - nebo je jen proste tak hloupy. Viz priprava lilku do jeho "ratatule" apod. Hanba vam, pane Babica! ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tak tohle miluju :) Většina lidí na něho nadává protože na něho nadává sám veliký Pohleriht (nevím jak se píše), přitom ho nikdy neviděli vařit. Babica vám za 10 Kč uvaří polívku která se dá jíst, ten druhý vám za 10 Kč koupí rohlík a ještě vám z něho dá půlku. Babica vaří pro obyčejné lidi!!!!!! Zdeněk vaří pro bohatší vrstvu kde vám na talíř dá jeden malí placek, ktomu talíř pokape něčím červeným a ůčtuje si za to 300 Kč. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení na odpad. Z počátku jen šíleně špatná kuchařská show se stala za dobu svého vysílání v synonymum toho špatného, co je v českých luzích a hájích považováno za domácí gastronomii. Babica jako nadšenec neumětel recykluje několik naučených fint na ploše půl hodiny, kde většinou dokáže předvést minimálně jeden typicky český recept s kečupem a pánví s rozpáleným olejem, případně zmrvit klasický recept svými fintami. Odkázal bych na komentář uživatele DaViD´82. Vážně chcete vařit podle kuchařského MacGyvera, když většinou udělat recept tak jak se patří nestojí o moc více a rozdíl je více než markantní. Přemýšlejte lidi sakra trochu. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte bezdomovce - pak ho důkladně propláchněte - odstrante nečistoty - poté nasypte něco z kuchařského umění v prášku - nechte 30 minut dusit ve vlastní štávě - podávejte nejlépe s přílohou anebo jen tak vychutnávejte televizní blaf - a nezapomente to celé zalít extra panenskou porcí tuposti a to je diváci pokrm jménem Babica ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

"Začneme samozřejmě tím, že si zapálíme pánev," aneb jedno z mých největších televizních guilty pleasures. Gastrožumpa to sice je, ale Jirkova "postmoderní jakože kuchyně" v kombinaci s jeho verbální i manuální neohrabaností jsou tak nějak zhovadile zábavné. A že vařit se podle toho ne vždy dá? Na to sere pes, já se učím vařit od táty - a z babiččiny kuchařky...;-p ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama