Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Silence 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem to prokoukl a došlo mi, že je to nepřiznaný sitcom. Jeden z nejlepších, co kdy v našich končinách spatřil světlo světa. Nacpaný hláškami k prasknutí, plný absurdních zápletek a postav. Musí to tak být! Miluji totiž jídlo. Dobré jídlo. A pokud by tohle bylo myšleno vážně, takový zločin na jídle bych nepřežil.... ()

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

"Nebo jsme dělali v Düsseldorfu takovou akci pro pět tisíc lidí a vezli jsme tam jídlo kamionama. Všechno jsme to přišpendlili, aby to po cestě drželo. Přišpendlili jsme to blbě. Přijeli jsme na místo, otevřeli dveře a puding plaval v nudlích, krabi se v tom plácali… Za tři hodiny jsme to museli dát do původního stavu." No ty krávo... ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení na odpad. Z počátku jen šíleně špatná kuchařská show se stala za dobu svého vysílání v synonymum toho špatného, co je v českých luzích a hájích považováno za domácí gastronomii. Babica jako nadšenec neumětel recykluje několik naučených fint na ploše půl hodiny, kde většinou dokáže předvést minimálně jeden typicky český recept s kečupem a pánví s rozpáleným olejem, případně zmrvit klasický recept svými fintami. Odkázal bych na komentář uživatele DaViD´82. Vážně chcete vařit podle kuchařského MacGyvera, když většinou udělat recept tak jak se patří nestojí o moc více a rozdíl je více než markantní. Přemýšlejte lidi sakra trochu. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Spíš by se to mělo jmenovat "Babiččiny dobroty" ( jenom sranda ). Tento kuchař mne prostě nezaujal, asi je to z důvodu velké konkurence ostatních pořadů na jiných stanicích. Čeho je moc, toho je moc. Jiří Babica působí někdy, že ani do deseti neumí napočítat. / Viděné epizody cca *12.dílů / ( Hodnocení: 1/10 ) ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

"Ahoj, jmenuji se Jirka Babica aka Horst Fuchs a rád bych vám představil tuto jedinečnou úžasnou pánev. Je tak skvělá, že na jiné už nechci nikdy v životě vařit a bude vaše za pouhopouhých 899,-. Volejte a objednávejte. Je úplně u prdele co v tom pořadu vařím, hlavně když se prodá co nejvíc pánví, na které celý pořad upozorňuji." Irituje mě jeho hlas, irituje mě celý tento pořad. TFUJ! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama