Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Vypadá jako typický český chlap,mluví jako typický český chlap a je naprosto nemožný. To mě napadne pokaždé,když s velice znuděným pohledem přepínám kanály a bohužel jsem se na tomto "umělci" zastavila. Netvrdím,že jsem ve vaření o něco lepší nebo horší než tenhle "dřevorubec" či co to robil předtím ale alespoň u toho vaření tak blbě nekecám. Jednou velkou záhadou mi je,zda někdy tento muž a nějáký jeho host se kterým obvykle vaří sní své porce,protože se nikdy co si pamatuji nestalo,že by něco snědl až je recept hotový - soudě podle jeho pupku asi zblajzne i porci hosta. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte bezdomovce - pak ho důkladně propláchněte - odstrante nečistoty - poté nasypte něco z kuchařského umění v prášku - nechte 30 minut dusit ve vlastní štávě - podávejte nejlépe s přílohou anebo jen tak vychutnávejte televizní blaf - a nezapomente to celé zalít extra panenskou porcí tuposti a to je diváci pokrm jménem Babica ()

Reklama

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Vraž do toho bramboru“ aneb nečesaný křupan vaří šlichtu. Jen díky tomu, že pro pořízení dálkového ovladače k televizi není třeba inteligenční test, může tento hitmaker trapnosti i nadále šířit svou kulinářskou demagogii. „Chilli nemáme, tak tam dáme brusinky. Bude to takový jako brusinkoidní.“ Děs, běs, Babica. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Babicovy dobroty, pro puťky i doroty... %-o . . . Baby vlhnou, sliní, vrhnou, do hospody chlapi prchnou... ;o) . . . Jsem šťasten tomu, že jsem coby >chlapica< vlastně úžasný kuchař - aspoň teda ve srovnání s mistrem (sic!) kuchařem Babicou... A to je raděj celý, bodrou chuť... - - - - - (Vídáno nahodile o hladu občas na >novicově žrádelně< , hodnocení 2850., komentář zde dietní jako dvěstědevadesátýdruhý - 20.7.2011) ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

No tak jestli si nekdo mysli, ze kritika Babicy je hysterie, protlak kydnuty na olej a zality dvema litry vody bolonska omacka, michat veprovej kotlet s protlakem a nivou (protlak ma pan Prasnica vubec hodne rad) je v poradku ci snad ze jeho "vesely segedin" je neco normalniho, tak ocividne nikdy nevaril a jedine co v zivote zvladl je asi tak leda ohrat si parky. Obcas je jen demagog, nekdy vylozene lze - nebo je jen proste tak hloupy. Viz priprava lilku do jeho "ratatule" apod. Hanba vam, pane Babica! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama