Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

argenson

všechny recenze uživatele

Již před nějakou dobou, kdy jsme ještě pořádně nevěděli, kolik humoru bude pan Babica přinášet do našich domácností, mě kolegyně přesvědčila, že na večírek musim udělat páně Babicův salát se slaninou. I dal jsem si tu práci... a pak to nikdo nežral. Zlatý vole piškoty namáčený v čokoládě, s tím mám dycky sakces. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem sice gastroprase, které nerozezná dobré hovno od špatného sushi a vietnamská tatarka v psím gyrosu je pro něj lahoda, ale toto je moc i pro můj glutamátem rozežraný jazýček. Kulinářský mág George Bhabiza předvádí ve své show velkolepé kousky, nad kterými zůstává rozum stát i Kim Xan Chuangovi z naší ulice. Potřebujete-li poradit, jak efektivně uvařit oběd pro desetičlennou rodinu z knedlíku, pepře, dvou banánů a nedopitého krabičáku, pusťte si Babicovy novoty v hlavní roli s mužem, který vám poradí, jak nahradit smetanu tekutým betonem a pro kterého je pochutnání sprosté slovo. Smekám příčesek. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení na odpad. Z počátku jen šíleně špatná kuchařská show se stala za dobu svého vysílání v synonymum toho špatného, co je v českých luzích a hájích považováno za domácí gastronomii. Babica jako nadšenec neumětel recykluje několik naučených fint na ploše půl hodiny, kde většinou dokáže předvést minimálně jeden typicky český recept s kečupem a pánví s rozpáleným olejem, případně zmrvit klasický recept svými fintami. Odkázal bych na komentář uživatele DaViD´82. Vážně chcete vařit podle kuchařského MacGyvera, když většinou udělat recept tak jak se patří nestojí o moc více a rozdíl je více než markantní. Přemýšlejte lidi sakra trochu. ()

Wysch odpad!

všechny recenze uživatele

Moje matka je prosím kuchařka a Babicovy dobroty si pouští místo komedie, takže o kulinářských kvalitách tohohle mamlasa si dovolím pochybovat, ale celkově úroveň pořadu je někde těsně nad hodnotou absolutní nuly. Jediná pozitivní věc je, že jsem se na mistra Babicu zvládnul koukat jen dvakrát v životě, když jsem přijel za našima na návštěvu. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co k této slovy těžko definovatelné ztrátě času napsat.. "Vařit může každý !!" Tuhle hloupost se pseudokdokoli a především lidská karikatura Jiří Babica, člověk a diletant, který se zasekl v osmdesátých letech minulého století, prostřednictvím svého pořadu snaží namluvit divákům.. Ano, jistě vařit může skutečně kdokoliv, stejně jako může naprosto kdokoliv natáčet filmy, seriály a pořady, aniž by se na ně dalo koukat, vzpomeňte jen, jak si tuhle bezbřehou šílenost vzali za svou pejsek a kočička, když vařili dort !! ;) Asi už jsem pochopil, jakým způsobem si TV Nova vybírá moderátory svých pořadů.. Jirka Babica, dvojník Slávka Boury, v pořadu o vaření, sportovní komentátoři jako Václav Tittelbach či Pavel "Kolotoč" Poulíček, Aleš "Lunetic" Lehký ve Snídani s Novou atd.. Trochu mi to připomíná letošní slavnostní předávání cen Českého lva neuvěřitelně trapně (ne)moderované Lucií Bílou.. Co bude dál ?? Vladimír Železný v pořadu Etiketa ?? Ale notak.. Stojí někdo z Vás o bolení břicha ?? Asi tak moc jako o bolest hlavy, že ?! ;)Jirko, kurva, nedělej ze sebe debila a radši jen prodávej ty svoje lyže !! Dík !! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama