Reklama

Reklama

Pokoj naproti

Trailer

Duševně nevyrovnaný Terry (Danny Pino) volá svému nejlepšímu příteli Julianovi (Mike Vogel) a žádá ho o pomoc. Je si jistý, že ho jeho snoubenka June (Brittany Murphy) podvádí. Sledoval ji do dekadentního hotelu Riverview, kde se přihlásila, aby se setkala se svým milencem v pokoji 508. Terry vysvětluje Julianovi, že si vzal revolver, sedí v pokoji naproti číslu 508 a čeká, aby zastřelil jejího milence. Julien se snaží přítele uklidnit a ihned vyráží, aby zabránil neštěstí. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nápad to je hodně povedený i zpracování se mi dost líbilo. Podobné vyprávění příběhu, kdy se děj prolíná v různých časových úsecích a nejde chronologicky, mám rád a je to vždy velmi zajímavé zpestření. Což o to, řekl bych, že se děj postupem času dá pochopit, ale je to dost přitažené za vlasy. Překvapivý konec působí docela lacině, jednoduše a hlavně je těžko k uvěření. Film má své mouchy, ale má taky velmi dobrou atmosféru a tajemnost, takže za mě to jsou lepší 3 hvězdičky a doporučení pro ty, kteří mají rádi složitější děje, příběhy odehrávající se na malém prostoru a samozřejmě Britattany Murphy, pro kterou to byl bohužel jeden z posledních filmů. 65% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako kedysi Joey v Priateľoch hovoril: "Bez dotyku, nevzrušuj sa, bez dotyku, nevzrušuj sa". Dobre, že to zopakoval, lebo som si to zapamätal a sadlo mi to k tomuto filmu ako šerbeľ na riť. Nič na vzrušenie som tu totiž nenašiel a film sa ma vôbec ničím nedotkol. Alebo možno trocha, ale to len tým, že Brittany Murphy v tomto filme z roku 2009 zomrela a akoby si tú smrť vlastne nacvičila, tak nejak si ju žiaľ onedlho zopakovala aj naživo. Bez spomienky na ňu inak film vyfučí z hlavy veľmi rýchlo. ()

Reklama

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Téma nebola zlá,len to neuchopili správne.Od začiatku sa to tiahlo,bola to nuda. Dialógi bez dinamiky,prihlúple,spomalené.Dej tiež nijak negradoval,ak sa aj niečo udialo,znova to okamžite padlo do nudy,herci sa tiež nepretrhli,bolo to ako keď vám niekto kto nemá rečnícky talent niečo rozpráva,ale vás to uspáva, ide to mimo vás,pretože to nemá šťavu.Tak presne toto bolo také isté,bez šťavy.Už o 10 minút nebudem vedieť o čom to bolo,nič to vo mne nezanechalo.Jedna hviezda za snahu. ()

Greny 

všechny recenze uživatele

moc jsem od tohoto filmu neočekával a tudíž jsem byl velmi mile překvapen. Pravdou však zůstavá že thriller je to jen okrajově a spíše se snaží tvářit jako thriller. Avšak nad tímto bych přimhouřil oči, jelikož kamera, hudba , herci na výbornou a i když je příběh jednoduchý je to svěže a vcelku originálně pojaté. 4* ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrný thriller s parádní hudbou. Líbilo se mi provedení, potěšilo mě střídání dějových linií v různých časech a kamera byla též prvotřídní. Film ale shazuje poněkud strohý a nepřirozený scénář a nepříliš zvládnutý herecký projev Danny Pinoa. Škoda, ale divím se, že tento film zde hodnotilo pouhých 68 lidí, rozhodně by si tento minimalistický projekt zasloužil víc pozornosti. 60% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natalie Smyka, která hraje Annu, účinkovala také v původní krátké verzi z roku 2005. (ivishka)
  • Film byl natočen za 17 dní. (ivishka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno