Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Skvělý snímek... Filmy, natočené podle komiksů jsem svého času přímo nesnášel, avšak jednoho krásného dne jsem WW zhlédl na Nova Cinema a několikrát se k němu vrátil... Následujících pět jsem vyhlížel hranou verzi, a čekání (WW s Gal Gadot) se vyplatilo... Tyhle namakané hrdinky typu Xena já můžu :) ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Film o Amazonce? Nemohl jsem tomu uvěřit, ale vážně se na to dá koukat! Snímek ve všech ohledech předčil má (pravda nízká) očekávání. Začátek je spíše pozvolný, ale s přibývajícími minutami skvěle graduje. A hlavně - až do konce film předkládá stále zajímavé nápady, což je asi největší rozdíl oproti Green Lantern: First Flight, který je ke konci už dost nenápaditý. Jinak velmi podařený a občas vtipný příběh vypráví v podstatě lehce obměněnou "origins" zápletku, ve které figuruje pilot Steve Trevor. Zajímavost: letadla na začátku během leteckého souboje jsou americké nepoužívané stroje Northrop F-23 Black Widow, proti kterým stojí taktéž nepoužívané ruské Migy 1.44 - žádné letadlo ale nenese výsostné znaky své země. Ohledně komiksové předlohy: Wonder Woman se poprvé objevila v roce 1941jako Amazonka z řecké mytologie v komiksech nakladatelství DC Comics. Je spolu s Batmanem a Supermanem nejdůležitější postavou nakladatelství a často je považována za ikonu feminismu. Je spolu-zakládající členkou Justice League a je k vidění v seriálech "Justice League" (2001-2004), respektive "Justice League Unlimited" (2004-2006), stejně jako ve filmu Justice League: New Frontier (2008). ()

Reklama

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Komiksovou předlohu od DC Comics jsem před shlédnutím vůbec neznal, ale téma týkající se drsných sexy amazonek, provázané s řeckou mytologií a zasazené do současnosti mě rozhodně velmi zaujalo. Ty animované kočky vypadají fakt úžasně, nechybí spousta soubojů a několik vtipných rozhovorů. Zase jeden dobrý animák o superhrdinech. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Výborný! WW jsem znal pouze z útržků dokumentu o kaskadérkách, mimojiné i té pro seriál WW ze 70s. Kouknul jsem na to kvůli Fillionovi protože mě zajímalo jak si poradí s dabingem. Dostalo se mi ale mnohem víc, rozšířily se mi obzory ohledně natáčení animovaných filmů, které nelze srovnávat s mou poslední vzpomínkou na tyto filmy a to v nízkém věku v pyžámku na Batmana (toho staršího vydání) na Nově, případně Pro7 tuším. Tento film má skutečně nádherné bojové scény a hlavně vtipné hlášky, které přilákali i takové loosery comicsů jako mě. HOLY CRAP!!! ??? GET OVER IT! ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Po včerejší teamovce J.L. zánik jsem si představoval poklidnější film o původu Wonder Woman, ale kdeže, na zdržovačky není čas a s epičností není třeba šetřit :-). Ares vs. Diana a.k.a. Wonder Woman. Nečekal jsem od Wonder Women velké akce a zajímal mě hlavně její původ, neboť je to největší a nejpropagovanější hrdinka od DC comics, o které jsem vlastně nic nevěděl. Zapoměl jsme přitom na fakt a na váhu slova hrdinka. WW je bezkonkurenčně jedna z nejdrsnějších girls ve světě komixů. Její původ je přímo božský a akcí se opět nešetří, do toho letmo romantiky, našláplé tempo a o kvalitních 70 komixových minut je postaráno. Pro nadšence povinnost, pro příležitostné diváky možná průměrný animák. Já se řadím do první skupiny, tudíž 4* s menší rezervou. Drsné hochy mám v akci přece jenom radši. Nevím jak velký úspěch by sklidila hraná verze. Vyzněla by možná naivně, pro hranou verzi není ani kostým moc cool a kreslená nadsázka se podstatně líp vstřebá. Šanci bych jí ovšem dal. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Tento film je volně založen na prvním z příběhů komiksové série Wonder Woman "Bohové a smrtelníci" z roku 1987, jehož autory jsou George Perez, Len Wein a Greg Potter. (liquido26)
  • První sestřih filmu obdržel od asociace MPAA hodnocení R (nepřístupný mládeži do 17 let) – množství násilných scén tak muselo být vystřiženo a snímek nakonec získal lukrativnější rating PG-13. (fiLLthe3DD)
  • Lynda Carter (představitelka Wonder Woman ze stejnojmenného seriálu, který běžel v 70. letech) byla požádána o namluvení bohyně Hery, ale musela odmítnout kvůli jiným závazkům. (liquido26)

Reklama

Reklama