Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu musí být feministky úplně na větvi, neexistuje snad víc praženský komiks než je tento. Kde jinde uvidí, jak drobná žena vymete pole s třímetrovým a přibližně dvoumetrákovým korbyčem? Což je na druhou stranu trochu věc, která mi na filmu vadila, tj. jak si amazonky mohli dovolit vůbec změřit síly s bohem války a porazit ho, to je pro mne naprosto nepředstavitelné, ale o tom to přeci je, ne? ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Ač fakt nejsem a nikdy nebudu feministicky založená, Wonder Woman začíná být fakt moje oblíbená ženská hrdinka :). Filmek se mi líbil, rychle mi utekl a animace mi přšla good. Ta počáteční přisprostlost pilota co spadl na Themysciru fakt pobavila :)). No prostě hezkej večerníček. DC má fajn animáky :). Akorád teda musím uznat že preferuju NEW 52 design olympských božstev, tam jsou prostě ultra :). ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman a její začátky. Jak se princezna Diana (dcera Královny Amazonek) poprvé vydá ven do světa, pryč z po dlouhá staletí izolovaného ostrova, aby mohla lapit uprchlého záporáka - zlého boha války Arese. / Paráda. Tahle holka má co do sebe, stejně tak její svět. Mix starořecké mytologie (krom boha války je tu i Zeus, Hera a pekelně vyžraný buzík Hades) a dnešních USA (závěrečná bitva se odehraje na prostranství u Lincoln Memorialu v DC) je super. S Wonder Woman jsem se míjel až moc dlouho, nečekal jsem že to bude tak sympatický, tak teď doufám že ji uvidim co nejčastěj. Co k samotnému filmu.. No akce tu asi není zase tolik moc a Ares mohl být o něco působivější, ale to jsou jediná proti co mě napadají. Jinak moc pěkný. Žádný feministický sračky mě neznepokojily, jsou to přece Amazonky tak kurva co. ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Komiksovou předlohu od DC Comics jsem před shlédnutím vůbec neznal, ale téma týkající se drsných sexy amazonek, provázané s řeckou mytologií a zasazené do současnosti mě rozhodně velmi zaujalo. Ty animované kočky vypadají fakt úžasně, nechybí spousta soubojů a několik vtipných rozhovorů. Zase jeden dobrý animák o superhrdinech. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skvelé! Takto si predstavujem animovaný komiks. Skvelá klasická animácia, akurátna minutáž, vnadné ženské, pestré farby, skvelí dabingoví herci, ostrý príbeh, násilie, vraždy, aj nejaká tá odseknutá hlava, humor, iskrivá chémia medzi Wonder Woman a pilotom Stevom Trevorom, skvelé perlivé dialógy a hlášky ... proste vynikajúce! Dúfam, že bude dvojka, lebo skončilo sa to v najlepšom. Teším sa na viac casual Wonder Woman, žijúcu dvojitú identitu a zachraňujúcu bežných ľudí od antických monštier. "Oh crap!" ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Etta Candy je rovněž postavou z komiksů o Wonder Woman, ale v současné době je zobrazována jako vojenská důstojnice s nakrátko střiženými vlasy, která se stala jednou z přítelkyň Wonder Woman. (liquido26)
  • Tento film je volně založen na prvním z příběhů komiksové série Wonder Woman "Bohové a smrtelníci" z roku 1987, jehož autory jsou George Perez, Len Wein a Greg Potter. (liquido26)
  • Lynda Carter (představitelka Wonder Woman ze stejnojmenného seriálu, který běžel v 70. letech) byla požádána o namluvení bohyně Hery, ale musela odmítnout kvůli jiným závazkům. (liquido26)

Reklama

Reklama