Reklama

Reklama

V tvrdých a neúprosných ulicích New Orleansu musí řešit detektiv Sean Riley brutální vraždy a zároveň se snaží vypořádat se ztrátou svého syna a ženy. Během vyšetřování však začínají vyplouvat na povrch podivné skutečnosti, vedoucí ke znepokojivé minulosti zdánlivě obyčejné drogové mafie... (oficiální text distributora)

Recenze (121)

Petyas 

všechny recenze uživatele

Ten film má vskutku náboj. Je vcelku dobře natočený a být tam o trošičku lepší herci a mít o něco vyšší rozpočet, bylo by to ještě o třídu lepší. Scénář mohl být zajímavější, ale i tak se v něm objevují zajímavé a nové prvky, takže víceméně potěšil. Největší bída je do očí bijící nedostatek financí u přestřelek. Ač z peněz, které na to zřejmě měli, vymáčkli maximum, pořád to působí tak nerealisticky, až by z toho jeden brečel. S pistolemi proti kulometům a bad guys nejsou schopni trefit na pár metrů náklaďák. Škoda toho. Naštěstí to až tak neznehodnotí výsledný zážitek z filmu, který je velmi dobrý. 60% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Docela kvalitní akčňárna, natočená ale spíš kvůli akci než promakanému příběhu. Jako by šlo o nějaký sestříhaný seriál. Příběh je tu vyznívá jako podkres kdesi na pozadí, dialogy trochu podle šablony, ale nechybí akce, střelba, svaly, krev a trocha toho barcecue. V New Orleans, které si po povodních stále zachovává část svého "vlastního světa". ~~~ Obsazení mě naprosto neznámého muzikanta a příležitostného herce Stronga byl zjevně dobrý tah - sice žádný oscarový adept, na tuhle roli ranaře se hodil, stejně jako "profíci", kteří většinou neměli dlouhých rolí. Akorát škoda Strongova a partnerova filmového života - zase dost klišoidní :-/ ~~~ Jako akčňák na večer víc než fajn, po druhé se bez toho ale zřejmě dokážu obejít. Pokud budu chtít reálně vypadající akci, pustím si se Strongem Black Hawk Down ~~~ PS: Kdyby to byl pilot k seriálu, šel bych s hodnocením minimálně na ****, tohle si totiž i svým koncem říká o víc než jen o konec po 104 minutách. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

No a čo, že pokusy o pitvu psychológie postáv sú komické, alebo že niektoré dialógy sú hrozné a herecké výkony podpriemerné. Čo sa vlastne očakáva od akčného béčka? Môj odhad je, že nenáročná akcia bez zbytočných hlbokých myšlienok a filozofických kecov, ak sa teda nemýlim. Detektív Riley je sympaťák (aj keď chodí ako keby mal vlka), ktorý likviduje nevyčerpateľnú zásobu "bad guys" a všetci fuckujú o život a výdatne krvácajú. Ja som sa bavila. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Johny Strong je boží ! Akce je naprosto nekompromisní a celkové ražení snímku je totál kulervoucí. Něco tak utrženého ze řetězu tu dlouho nebylo. Reálie velkoměsta jakoby neexistovaly, vše zde vypadá jako jedna velká bojová aréna, kde se proti sobě utkávají policisté, negři, mafiáni, drogoví dealeři, magoři, feťáci, náckové, najemní vrazi apod. Výtečná odreagovačka. ()

dodona 

všechny recenze uživatele

S prižmúrenými očami 4, inak tak 3,5. Scéna, kde ukazuje Kim Coats odznak mi prišla neskutočne stupidná, možno preto je Kim vo filme len asi 3 min. Potom sa to vďaka bohu zlepšuje. Potešila drsná akcia, svižné tempo, super soundtrack a drobná ale dej posúvajúca úloha Seana Patrica Flaneryho. Rada by som si niekedy zaskočila na pohárik do baru Boondock Saints ;) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Bar, do kterého jdou Sean Riley (Johnny Strong) a Colin (Sean Patrick Flanery), se jmenuje Boondock Saint, což odkazuje je originální název filmu Pokrevní bratři (1999), kde právě Sean Patrick Flanery ztvárnil jednu z postav. (Lumberjack)
  • Alternatívnym názvom tohto filmu je Bad Cop. (MikaelSVK)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans. Časť natáčania však prebiehala aj v Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama