Reklama

Reklama

V tvrdých a neúprosných ulicích New Orleansu musí řešit detektiv Sean Riley brutální vraždy a zároveň se snaží vypořádat se ztrátou svého syna a ženy. Během vyšetřování však začínají vyplouvat na povrch podivné skutečnosti, vedoucí ke znepokojivé minulosti zdánlivě obyčejné drogové mafie... (oficiální text distributora)

Recenze (121)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Ano, čas od času mám zapotřebí vidět nějaký akční výplach, ve kterém se to hemží stovkami vystřílených nábojnic a pár mrtvolami. Sinners & Saints mi z popisu docela učarovalo, béčkovost necítím, ba naopak! Sinners & Saints by klidně mohl pokračovat v dalších dvou pokračováních, vlastně jako taková trilogie hrající na postupné vyřízení všech těch zakompovaných bastardů. A pokud by se ani toto neosvědčilo, určitě by se o to rád postaral Jack Bauer. Sinners & Saints má drobátko drhnutější děj, páč se tam kolikrát mluví o spoustě hovadin, které divákovi stejně nic neřeknou a postupem času je z toho jen zmatenost. I tak to byla fajn podívaná na večer - neokoukaní herci, prakticky nonstop akce - jen ta zápletka mohla mít většího rozuzlení :) ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Pokud od tohoto snímku čekáte něco jiného než akci, běžte rovnou hledat jinam. Kdo ale čekal parádní a brutální akční nářez, má před sebou film, který obsahuje vše důležité - charismatického hlavního hrdinu (Johnny Strong), hromadu střelby, nějaký ten výbuch, plno mrtvých záporáků, sem tam vtipnou hlášku a happyend na konec. Jediné, co mě mrzí, je, že skvělá Jolene Blalock tu má jen nepříliš šťastnou mini roli a stejně tak i Kim Coates :( Nicméně abych to shrnul - pokud máte rádi akční snímky, Sinners and Saints vás rozhodně nezklame. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný film. Všechny ty přestřelky a mlátičky mi přišly strašně reálné. Jediné čemu musím ubrat jednu hvězdu, a to nesmyslný výbuch plynu v budově, kde jsou otevřené dveře a všechny okna dokořán. To by musel plyn utíkat několik hodin a ne minut, aby došlo k výbuchu. Na tyhle scény už jsem mírně vysazený. Jinak docela pěkná podívaná, dostatek akce, střílení, mrtvých (dobrých i těch zlých), stopáž tak akorát. Nenudil jsem se. 75% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když řinčí zbraně, mlčí můzy. Na tohle se můzy totálně vysraly, a tak sledujeme jednu velkou, stomininutovou přestřelku jednoho až dvou kladných drsoňů s pistolkama proti deseti až dvaceti záporným, ještě vetším drsoňům s lehkými až těžkými kulomety. Jakpak to jenom dopadne?? To byste neuhádli. Ti zlí by netrefili snad ani WTC Boeingem, ti dobří jsou schopni na sto metrů vystřílet švabachem mouše na křídlo nápis "Welcome to New Orleans and have a nice holiday", tudíž pravda a láska... a dál to znáte. Naštěstí je to docela slušně natočeno, nehraje v tom ani JVCD, ani SS, cameo odmítli kvůli příliš sofistikovaným dialogům i Valivý Kilmer a Dobrotivý Kubík junior, a tak se ve výsledku jedná o docela milé povyražení pro vašeho mozkožrouta. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý akční nášup. Trošku mix Smrtonosné zbraně a Sejmi eso. Prolínání osudů dvou detektivů, které spojí bizarní vraždy - to a trochu dalšího je tak trošku okopírovaný vztah hrdinů ze Smrtonosné zbraně. Přestřelky, střih a efekty, jak vystřižené z akčního Sejmi eso. Jde o další akční hvězdu, jejíž skalp by neměl chybět žádnému fanouškovi žánru. Překvapením pro mě byl i Johnny Strong, velmi sympatický herec, jako stvořený pro podobné role. Žádný nažehlený hezounek, ale ani přehnaně tvrďácký týpek - takový celkem normální přirozený typ. Chvílemi herecky podobný Melu Gibsonovi. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans. Časť natáčania však prebiehala aj v Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Bar, do kterého jdou Sean Riley (Johnny Strong) a Colin (Sean Patrick Flanery), se jmenuje Boondock Saint, což odkazuje je originální název filmu Pokrevní bratři (1999), kde právě Sean Patrick Flanery ztvárnil jednu z postav. (Lumberjack)
  • Alternatívnym názvom tohto filmu je Bad Cop. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama