Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Má cenu bojovat? Když výsledek je již předem jasný? Tedy, byl jasný ještě před začátkem soutěže... to musí bejt jasný asi každému. Zkorumpovaná sranda pro retardované infantilní citlivé blbečky.... co si musí nestále dokázat že oni jsou ti NEJLEPŠÍ! Ale herci jsou to opravdu špatní... jen jedna slze Vlaďoure? Jen jedna? Achhhchchch.... mentolka! Polk a já ti tak nefandil. Nu což aspoň jsem se znovu mohl přesvědčil o fekalních kvalitách tohoto pořadu... o praktikách ani nemluvě. Jasnej odpad... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Štětky, narcisové, šedé myši, zkrachovalci a blázni zavření pod dohledem kamer ve vile z překližky. Výborné pro studium psychologie osob v uzavřené komunitě a díky některým výlevům i občas koketující s klinickou psychiatrií - musím přiznat, že jsem se chvílemi tím dobrovolně zvoleným cizím neštěstím náramně bavil. Pokud to podobně jako ve filmu Kontakt zachytily některé vzdálené civilizace a nabyly dojmu, že tato sebranka je opravdu soubor vyvolených pozemšťanů, pak zničení naší planety jednou dobře mířenou ránou laserovým paprskem bych považoval z jejich strany za zcela legitimní.. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Všichni to tady notně kritizují, nicméně jako studijní materiál se mi tento pořad zdá dobrý. Filmu Das Experiment se to sice přirovnat nedá, ale kdo chce, své si tam najít může. V noci se na rekapitulace nedívám, jen občas přímo on line a na první Duel. Skupinky, které se tam tvoří, manipulátoři i ovce mě celkem baví, ale dlouho se na to dívat opravdu nedá. Předchozí série jsem nesledovala, takže jsem v tomto směru nováček. A sama bych se tam nedala zavřít za žádné peníze. Pozn.: Asi po polovině jsem to vzdala, protože tou nudou se nedalo ani spát. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Petr Zvěřina z Václaváku, jeho kámoš Hanz (stíhaný policií), striptérka Regina, mimoň Jindra, horník Emil (chce vyhrát 14mega a stále o tom mluví), slizák Michal, přihlouplá Monica, ještě přihlouplejší naivní Kačenka a jako hlavní hvězda nade všemi emocionálně labilní přecitlivělý teplouš Vlado. Takovou sestavu by chtěla do vily každá televize. Šťastná ruka prvního pokusu. První řada Vyvolených byla nesrovnatelně lepší než konkurenční Big Brother. Nic na tom nezkazila ani resuscitovaná Pergnerová, která se potřebovala trochu uklidnit, aby jí nesebrali děcko. Zároveň měla skvělou šanci vydělat si na další dávku pervitinu. Nova dostala náležitě na prdel a patřilo jí to. I přes nečekaný úspěch první řady se ukázalo, že tento formát pořadu u nás nemá šanci přežít. Českého diváka si ochočil jen na rok, což je ve srovnání se Superstar, Talentmanií, X-Faktorem atd. slabý odvar. Jsem rád, že jsem to absolvoval, bylo to místy zajímavý, ale už nikdy víc. Hloupá infantilní zábava. První řada 3*, zbytek odpad! ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Za prvu seriu, ktora je nezabudnutelna... Ja ako psycholog-socialny pracovnik vnimam kontajnerove reality show velmi pozitivne, pretoze ma bavi sledovat obycajnych ludi ako zvladaju extremne situacie. Ano, pobyt v dome je extremna situacia a hlavne extremna v tom, ze ste tam s ludmi, o ktorych by ste bezne v zivote ani len nezakopli :) "Ja, Petr Zverina z Vaclavaku" Hrozny clovek, fakt, ze jo :D ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)
  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)
  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)

Reklama

Reklama