Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

cariada 

všechny recenze uživatele

Co to tu dělá? A takový Videostop tu třeba není. 1.serie byla nová neznámá neotřelá a hlavně neokoukaná. Taky to nebylo na nově a proto to mělo takový úspěch oproti Velkýmu bratru ,který byl hodně trapný a nepřehledný. Velmi mě mrzelo ,že nevyhrál Jindra ,který si to zasloužil stokrát víc než trapný Vlado. 2.serie už byla o ničem duo Hranáč ,Jalovec děs a běs ta protekce a manipulace s hlasováním byla tak okatá ,že si o tom šeptali i vrabci na střeše. Takovým způsobem jakým zametli s Pavlem Pelánem bylo hodně ubohý. Ten měl vyhrát ,jenže se jim nehodil do krámu. 3.serie byla bych řekl poměrně dobrá a řekl bych ,že tam byli asi nejnormálnější lidi. A neustále se tam štěkali což mě osobně docela bavilo. Konečně vyhrál někdo kdo si to zasloužil a to Milan. Bylo velice znát jak už to lidi nebaví což se projevilo na malé sledovanosti i počtu hlasů. Jestli bude někdy 4 .serie kdo ví? Doufejme že už né. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pravda,člověk si u tohoto díla zrovna nezavařil mozkové závity,ale první řadu jsem viděl celou hlavně z toho důvodu,že mi krásně zvedala sebevědomí.Začal jsem se dívat i na druhou sérii,ale tu jsem musel vzdát asi po čtyřech dílech,o dalších řadách jsem už ani neuvažoval.Z druhé řady jsem si zapamatoval něco hloupého,slizkého a celkově odporného,z odpadu televizní zábavy se tu vynořil Vlasta Korec.Z tohoto individua mi bylo opravdu zle nedobře. ()

Reklama

Wiikii odpad!

všechny recenze uživatele

Lidé jsou zvláštní stvoření, když se na tohle dívají, sice chápu proč to mnoho lidí tzv. bere. A vím proč se lidé uvážou k takové hlouposti žít ve vile a plnit téměř až retardované úkoly, ale nechápu proč se na to všichni dívají a i přesto to odsuzují, néé, vlastně to taky chápu, vysvětluje to i proč to má na CSFD 27%, ale televizi to vydělává sta tisíce .... HODNOCENÍ: Odpad! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

První řada byla jak rána z čistého nebe. Naprosto něco nového, a jedna z mála přiležitostí, kdy Prima ve sledovanosti totálně zbourala konkurenční Primu s jejím Big Brotherem. K tomu se přidali ještě vcelku přijatelně šílení soutěžící. V dalších řadách už se však dostavili klasičtí egomaniaci a ztracené existence, a kvalita šla do háje... ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Všichni to tady notně kritizují, nicméně jako studijní materiál se mi tento pořad zdá dobrý. Filmu Das Experiment se to sice přirovnat nedá, ale kdo chce, své si tam najít může. V noci se na rekapitulace nedívám, jen občas přímo on line a na první Duel. Skupinky, které se tam tvoří, manipulátoři i ovce mě celkem baví, ale dlouho se na to dívat opravdu nedá. Předchozí série jsem nesledovala, takže jsem v tomto směru nováček. A sama bych se tam nedala zavřít za žádné peníze. Pozn.: Asi po polovině jsem to vzdala, protože tou nudou se nedalo ani spát. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)
  • 1. serie - Proběhlo 12 ZŮČTOVÁNÍ,12 VÝZEV, 12 DUELŮ (duklak2)
  • Před začátkem každé série byla postavená nová vila, jelikož ta předchozí byla vždy srovnána se zemí. To znamená čtyři vily celkem. Vila pro čtvrtou řadu (2013) vyrostla za pouhé čtyři týdny a dva dny. Plocha vily činila 700 m2 a postavili ji přímo barrandovští kulisáci. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama