Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

cheyene 

všechny recenze uživatele

První série je skutečně nezapomenutelná, Vladko, Petr Zvěřina z Václaváku, Emil, Hans nebo Regina, to jsou jména, která známe skoro všichni. Skutečně se na to dalo koukat, bylo to velmi zajímavé a dodnes asi nejednomu divákovi zůstalo něco z VyVolených v paměti. Zajímavé osudy se odehrávaly i po nastěhování do slovenské vily. Ovšem skrze natahování (2. a 3. řada) dávám nízké hodnocení. Pro připomenutí http://www.youtube.com/watch?v=xbH7y44nFRU, http://www.youtube.com/watch?v=hwbuaY1WdQM&NR=1 a přitvrdíme: http://www.youtube.com/watch?v=U93SF5JIDJE&feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=weKTcMHMeq4&feature=related ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Štětky, narcisové, šedé myši, zkrachovalci a blázni zavření pod dohledem kamer ve vile z překližky. Výborné pro studium psychologie osob v uzavřené komunitě a díky některým výlevům i občas koketující s klinickou psychiatrií - musím přiznat, že jsem se chvílemi tím dobrovolně zvoleným cizím neštěstím náramně bavil. Pokud to podobně jako ve filmu Kontakt zachytily některé vzdálené civilizace a nabyly dojmu, že tato sebranka je opravdu soubor vyvolených pozemšťanů, pak zničení naší planety jednou dobře mířenou ránou laserovým paprskem bych považoval z jejich strany za zcela legitimní.. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pravda,člověk si u tohoto díla zrovna nezavařil mozkové závity,ale první řadu jsem viděl celou hlavně z toho důvodu,že mi krásně zvedala sebevědomí.Začal jsem se dívat i na druhou sérii,ale tu jsem musel vzdát asi po čtyřech dílech,o dalších řadách jsem už ani neuvažoval.Z druhé řady jsem si zapamatoval něco hloupého,slizkého a celkově odporného,z odpadu televizní zábavy se tu vynořil Vlasta Korec.Z tohoto individua mi bylo opravdu zle nedobře. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

První série budiž - dokonce jsem si z vysokoškolských kolejí, kde nebyla možnost první 2 měsíce vlézt na internet, dopisoval s maminou, abych se dozvěděl, kdo vypadl !!!!!!!!! Nedávno,když jsem viděl nějaký sestřih, říkal jsem si, že je vlastně pěkná kokotina..............moje hodnocení = 2 z 10. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Před X lety zahájila Prima velice úspěšnou reality show (první řadu!!!) Vyvolení. Pro české diváky to bylo něco nového, a proto byl úspěch zaručen. Dalším bodem úspěchu byly zajímavé charaktery (teplouš, cikán, týpek, kriminálník, sprosťák, píča, hysterka atd.). Jak už to však bývá zvykem, téměř ihned začala Nova parazitovat. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - V každém smíšeném duelu zvítězil muž. (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)
  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)

Reklama

Reklama