Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

choze 

všechny recenze uživatele

První řada mě chytla, protože jsem větřil obrovský potenciál a mělo to výrazné protagonisty (Vlado, Regina, Zvěřina...). Dramatický potenciál ale nebyl zdaleka vytěžen, moderátoři byli vyloženě tragičtí (Pergnerová byla empatická a melodramatická až jsem jí měl chuť rozkopat držku, Korec byl nehorázně trapnej) a nebyla by to Prima, aby nepohřbila úspěšný pořad pod lavinou reklamy (zdravíme ANO, ŠÉFE) a natahování (po přesunu na Slovensko jsem se přestal koukat). Každopádně konkurenčního nováckého Big Brothera s mimořádně odpudivým ansámblem a překvapivě nevtipným Marešem trhli suverénně. ()

Hennes odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ať byla první řada se Zvěřinou a spol. jakákoliv, tak letošní comeback je skutečná debilovina plná svalovců a blbek první třídy. Jak by napsal Josef Václav Sládek: Znám idiotský pořad, kde nejhlubší je sex a žádný vřes je nezajímá neb v hlavě mají ex, o studánce vědí hovno, hlavně že jsou sprostí a najde se i televize, která blbce hostí. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Fenomén, o kterém by se dala napsat diplomka. Na jedné straně téměř dokonalá studie primitivismu ubohých nafoukaných maloměšťáků (čest těm pár výjimkám, které si na nic nehrály a chovali se jako... obyčejní lidé), kterým se prostřednictvím účinkování 've vile' splnil sen - zviditelnit se a být pravidelně v televizi v hlavním vysílacím čase a na titulních stránkách bulvárních plátků. Na druhé straně ovšem stojí fakt, že je to stále jen a pouze monstrózní komerční shit, kterému jde v podstatě jen o peníze (viz posílání tun sms na podporu svým "favoritům") a koláče sledovanosti (jak také jinak, že). Některé (vyhrocené) momenty exkluzivní a pomalu nezapomenutelné, bohužel ale také spousta vaty, nebetyčné protahování každé série, patos (někdy ale docela funkční!) a moře dalších (drobnějších) výtek. Pozoruhodné... ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

To není možný to je tady taky:-D První série tu jsem sledoval asi jako každý, každý to žral, což šlo poznat, když šel člověk večer po ulici, tak zpoza oken slyšel tu známou melodii( Vyvolení uvodní song - pro zapomětlivé;-] ) 1.série - 3,5* ale ty ostatní dvě to je odpad....radši je nebudu ani komentovat.... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě se mi příčí již ten samotný nápad - bavit se sledováním lidí zavřených v jedné místnosti. Je předem úplně jasné, že mezi nimi vzniknou všelijaká pouta i krvavé hádky, zvlášť když si zkušení psychologové za oponou pohrajou s mixováním charakterů. Samotní účastníci, byť se někteří můžou v sestříhaných záběrech zdát sympatičtí a/nebo zajímaví, jsou také zcela nepopíratelně banda nepotřebných looserů, už jen proto, že si můžou dovolit zcela vypadnout na pár měsíců ze svého života, aniž by je kdokoliv postrádal. Toť k samotnému fenoménu reality show. Ve prospěch Vyvolených hovoří akorát ucházející první série, jejíž posádka dokázala alespoň lépe zaujmout/pobavit než konkurenční Big Brother... "Lepší zůstanou"? Pche. 2/10 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)
  • 1. serie - V každém smíšeném duelu zvítězil muž. (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno