Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Vida, na ČSFD je i tahle pochybná reality estráda! Možná zajímavý materiál pro úzkou skupinu profesionálů, kteří se zabývají lidskou psychikou, pokud mám ale hodnotit úroveň televizní „zábavy“, jednoznačně odpadová záležitost. Bože, jak hluboko jsme klesli !!! - MY VŠICHNI - účinkující i diváci. Televizi "Prima", která něco takového dokázala vypustit do světa, nevyjímaje. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Není tajemstvím, že o vítězi čtvrté řady je samozřejmě rozhodnuto již od první chvíle. Lidé sympatizují s impulzivním, psychicky labilním cholerikem, který si dobrovolně rve do anusu údy senilního Španěla či jiných zazobaných bukvic a orgasmy prožívá zásadně během hysteráků. Ono je ovšem těžké si vybrat správného favorita z panoptika obskurních existencí, jako je pekáče lízající Pája, incestní nehoda Romana, nebo třeba Lucie, hermafroditní prznitelka psů s inteligencí plísně. Což o to, řada inkontinentních mentálů žhaví mobilní přístroje o sto šest a všechny drobné, co dostali od státu na pleny, cpou do kapes produkci, která za to zařídí jedné psychicky rozházené buzně Prima dovolenou. A o to přeci jde. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá řada byla vlastně jediná, na kterou jsem se čas od času díval a to proto, protože v té době, kdy byly vysílány první tři rady nám nefungovala Prima. :D Nebyla to zase tak špatná řada. Prima vsadila na oblíbeného Vladka a ten své popularity z jedničky využil tak, že to dotáhl i zde do konce, sice jsem také fandil jemu a jeho skupině, ale přeci jen bych rád viděl vyhrát někoho jiného, "nového". Vladkovi to i tak přeju, vyčníval tam a na to diváci slyší. Byla to dost bláznivá řada plná špatností a hádek, kterých tu bylo až moc a to se mně na tom nelíbilo. Ale několik večerů jsem u toho dokázal zabít. ()

choze 

všechny recenze uživatele

První řada mě chytla, protože jsem větřil obrovský potenciál a mělo to výrazné protagonisty (Vlado, Regina, Zvěřina...). Dramatický potenciál ale nebyl zdaleka vytěžen, moderátoři byli vyloženě tragičtí (Pergnerová byla empatická a melodramatická až jsem jí měl chuť rozkopat držku, Korec byl nehorázně trapnej) a nebyla by to Prima, aby nepohřbila úspěšný pořad pod lavinou reklamy (zdravíme ANO, ŠÉFE) a natahování (po přesunu na Slovensko jsem se přestal koukat). Každopádně konkurenčního nováckého Big Brothera s mimořádně odpudivým ansámblem a překvapivě nevtipným Marešem trhli suverénně. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě se mi příčí již ten samotný nápad - bavit se sledováním lidí zavřených v jedné místnosti. Je předem úplně jasné, že mezi nimi vzniknou všelijaká pouta i krvavé hádky, zvlášť když si zkušení psychologové za oponou pohrajou s mixováním charakterů. Samotní účastníci, byť se někteří můžou v sestříhaných záběrech zdát sympatičtí a/nebo zajímaví, jsou také zcela nepopíratelně banda nepotřebných looserů, už jen proto, že si můžou dovolit zcela vypadnout na pár měsíců ze svého života, aniž by je kdokoliv postrádal. Toť k samotnému fenoménu reality show. Ve prospěch Vyvolených hovoří akorát ucházející první série, jejíž posádka dokázala alespoň lépe zaujmout/pobavit než konkurenční Big Brother... "Lepší zůstanou"? Pche. 2/10 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)
  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)
  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno