Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Nebýt Petra Zvěřiny z Václaváku a Kačenky Langerové, zvýšila bych na 3*. Náhodou tahle soutěž nebyla tak strašná, docela jsem se bavila hloupostí soutěžících. Bylo i pár lidí, kterým jsem fandila. No, slovo pár to opravdu vystihuje, jelikož v 1. sérii mě zaujal snad pouze horník Emil Zajac a nepopsatelný charkter Jindříšek Hovorka, který z malé housenky nikdy nechtěl udělat ještě větší housenku. Nepochopila jsem vítězství namyšleného homosexuála brečícího stříhajíc si své pěstěné kadeře. 2. řada se nesla v duchu vítěze "taťky" Tonyho Jalovce a jeho společníka "mamky" Martina Hranáče. Tady už aspoň výhra padla do kapsy zaslouženě tomu pravému. Z 3. řady si už pamatuju jen nám známý páreček Monika Fasterová a Dan Holovský, o jejichž italské domácnosti slyšíme dnes a denně v bulvárech a taky bývalý pár Radim a René, která však před televizními kamerami utekla ke kolouškovi a metrosexuálovi v jednom Dominikovi. Naštěstí zvítězil opět ten pravý - Milan. A teď shrnutí: Větší blbce už nalákat do téhle soutěže nešlo, ale aspoň jsme se bavili my "vzdělanci" nad stády nejtupějších vyvrhelů národa. Co bysme z toho měli, kdybychom se dívali na nám rovné intelektuály? Startuji hlasování -vv- teď! ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Před X lety zahájila Prima velice úspěšnou reality show (první řadu!!!) Vyvolení. Pro české diváky to bylo něco nového, a proto byl úspěch zaručen. Dalším bodem úspěchu byly zajímavé charaktery (teplouš, cikán, týpek, kriminálník, sprosťák, píča, hysterka atd.). Jak už to však bývá zvykem, téměř ihned začala Nova parazitovat. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

První série je skutečně nezapomenutelná, Vladko, Petr Zvěřina z Václaváku, Emil, Hans nebo Regina, to jsou jména, která známe skoro všichni. Skutečně se na to dalo koukat, bylo to velmi zajímavé a dodnes asi nejednomu divákovi zůstalo něco z VyVolených v paměti. Zajímavé osudy se odehrávaly i po nastěhování do slovenské vily. Ovšem skrze natahování (2. a 3. řada) dávám nízké hodnocení. Pro připomenutí http://www.youtube.com/watch?v=xbH7y44nFRU, http://www.youtube.com/watch?v=hwbuaY1WdQM&NR=1 a přitvrdíme: http://www.youtube.com/watch?v=U93SF5JIDJE&feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=weKTcMHMeq4&feature=related ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když už jsem si myslel, že není většího zouflace nežli mě, tak jsem zapnul bednu a k mému škodolibému potěšení jsem spatřil něco přes jedenáct naprosto devastujícím způsobem psychicky narušených jedinců. Tato hrska dokonalých tragédů mě okamžitě zvedla sebevědomí. Navíc si myslím, že to byla docela prdel. Dívat se na Vladka, jak si stříhá vlasy a řvě přitom víc než celá Británie v období úmrtí pricezny Diany je zážitek na celý život a jsem rád, že jsem mohl být přítomen této pamětihodné události. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě se mi příčí již ten samotný nápad - bavit se sledováním lidí zavřených v jedné místnosti. Je předem úplně jasné, že mezi nimi vzniknou všelijaká pouta i krvavé hádky, zvlášť když si zkušení psychologové za oponou pohrajou s mixováním charakterů. Samotní účastníci, byť se někteří můžou v sestříhaných záběrech zdát sympatičtí a/nebo zajímaví, jsou také zcela nepopíratelně banda nepotřebných looserů, už jen proto, že si můžou dovolit zcela vypadnout na pár měsíců ze svého života, aniž by je kdokoliv postrádal. Toť k samotnému fenoménu reality show. Ve prospěch Vyvolených hovoří akorát ucházející první série, jejíž posádka dokázala alespoň lépe zaujmout/pobavit než konkurenční Big Brother... "Lepší zůstanou"? Pche. 2/10 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)
  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)
  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)

Reklama

Reklama