Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

InJo 

všechny recenze uživatele

Fenomén, o kterém by se dala napsat diplomka. Na jedné straně téměř dokonalá studie primitivismu ubohých nafoukaných maloměšťáků (čest těm pár výjimkám, které si na nic nehrály a chovali se jako... obyčejní lidé), kterým se prostřednictvím účinkování 've vile' splnil sen - zviditelnit se a být pravidelně v televizi v hlavním vysílacím čase a na titulních stránkách bulvárních plátků. Na druhé straně ovšem stojí fakt, že je to stále jen a pouze monstrózní komerční shit, kterému jde v podstatě jen o peníze (viz posílání tun sms na podporu svým "favoritům") a koláče sledovanosti (jak také jinak, že). Některé (vyhrocené) momenty exkluzivní a pomalu nezapomenutelné, bohužel ale také spousta vaty, nebetyčné protahování každé série, patos (někdy ale docela funkční!) a moře dalších (drobnějších) výtek. Pozoruhodné... ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Za prvu seriu, ktora je nezabudnutelna... Ja ako psycholog-socialny pracovnik vnimam kontajnerove reality show velmi pozitivne, pretoze ma bavi sledovat obycajnych ludi ako zvladaju extremne situacie. Ano, pobyt v dome je extremna situacia a hlavne extremna v tom, ze ste tam s ludmi, o ktorych by ste bezne v zivote ani len nezakopli :) "Ja, Petr Zverina z Vaclavaku" Hrozny clovek, fakt, ze jo :D ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pravda,člověk si u tohoto díla zrovna nezavařil mozkové závity,ale první řadu jsem viděl celou hlavně z toho důvodu,že mi krásně zvedala sebevědomí.Začal jsem se dívat i na druhou sérii,ale tu jsem musel vzdát asi po čtyřech dílech,o dalších řadách jsem už ani neuvažoval.Z druhé řady jsem si zapamatoval něco hloupého,slizkého a celkově odporného,z odpadu televizní zábavy se tu vynořil Vlasta Korec.Z tohoto individua mi bylo opravdu zle nedobře. ()

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Vida, na ČSFD je i tahle pochybná reality estráda! Možná zajímavý materiál pro úzkou skupinu profesionálů, kteří se zabývají lidskou psychikou, pokud mám ale hodnotit úroveň televizní „zábavy“, jednoznačně odpadová záležitost. Bože, jak hluboko jsme klesli !!! - MY VŠICHNI - účinkující i diváci. Televizi "Prima", která něco takového dokázala vypustit do světa, nevyjímaje. ()

Wiikii odpad!

všechny recenze uživatele

Lidé jsou zvláštní stvoření, když se na tohle dívají, sice chápu proč to mnoho lidí tzv. bere. A vím proč se lidé uvážou k takové hlouposti žít ve vile a plnit téměř až retardované úkoly, ale nechápu proč se na to všichni dívají a i přesto to odsuzují, néé, vlastně to taky chápu, vysvětluje to i proč to má na CSFD 27%, ale televizi to vydělává sta tisíce .... HODNOCENÍ: Odpad! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)
  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)

Reklama

Reklama