Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

honza7 

všechny recenze uživatele

První série? Parádní! Směsice všech druhů lidí přinášela velkou zábavu... bezkonkurenčně bych solil 4 možná i 5 hvězd! Postupem času ale přišla série druhá, třetí a čtvrtá... nejvíc se jedničce snaží přiblížit ta poslední. Nastrkávání bývalých vyvolených a neustálá obměna soutěžících je ale nudná a opět mě nebaví. Nemohu tedy upřít zábavu první sérii, proto nedávám odpad! Jinak je to póvl... ()

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Má cenu bojovat? Když výsledek je již předem jasný? Tedy, byl jasný ještě před začátkem soutěže... to musí bejt jasný asi každému. Zkorumpovaná sranda pro retardované infantilní citlivé blbečky.... co si musí nestále dokázat že oni jsou ti NEJLEPŠÍ! Ale herci jsou to opravdu špatní... jen jedna slze Vlaďoure? Jen jedna? Achhhchchch.... mentolka! Polk a já ti tak nefandil. Nu což aspoň jsem se znovu mohl přesvědčil o fekalních kvalitách tohoto pořadu... o praktikách ani nemluvě. Jasnej odpad... ()

Reklama

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když už jsem si myslel, že není většího zouflace nežli mě, tak jsem zapnul bednu a k mému škodolibému potěšení jsem spatřil něco přes jedenáct naprosto devastujícím způsobem psychicky narušených jedinců. Tato hrska dokonalých tragédů mě okamžitě zvedla sebevědomí. Navíc si myslím, že to byla docela prdel. Dívat se na Vladka, jak si stříhá vlasy a řvě přitom víc než celá Británie v období úmrtí pricezny Diany je zážitek na celý život a jsem rád, že jsem mohl být přítomen této pamětihodné události. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Velice rád nenávidím lidi... Někdo se odřachne u zoopeří, jiný zažívá slastné brnění v okamžicích, kdy sleduje horror. Jsou i tací vytřeštěnci (štěnkyně, především), kterým lahodí observace psychologických dramat. Inu - vyhnojení dokáží kombinovat všechny tyto žánry, prdelkové moji. Děsivá tlupa poloopic se střídavě otlapkává, přiotravuje alkoholem a nebo na sebe zkouší všelijaké promyšlené (he he he) triky. Byli první, vždy obsahovali kretény, které bych dodnes na potkání ubil (Hranáč je můj doživotní stressor), Zvradko se zrovna z Kakalánska či Analusie vrátil do středu dění - dvě, ať nežeru. A šup k onlajn přenosu, nechť si mohu zadštít síru, zaproklínat a zahonimířit. Leští a z úst kanou! ()

Garson 

všechny recenze uživatele

VyVolení to byl tenkrát nářez.Na veřejných místech hlavně v baru na obrazovky upnuté pohledy když byl vysílací čas VyVolených to nešlo přehlédnout. Hodnotím hlavně první sérii kdy Vladko,Regina a další to tam pěkně rozjížděli a mělo to i obrovskou televizní sledovanost.Dobrý tah byl že to moderovala Tereza Pergnerová a venku u limuzíny Vlasta Korec.Celé mi to přišlo dokonale propracované a nedivím se že VyVolení totálně převálcovali konkurenční Big Brother. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • Před začátkem každé série byla postavená nová vila, jelikož ta předchozí byla vždy srovnána se zemí. To znamená čtyři vily celkem. Vila pro čtvrtou řadu (2013) vyrostla za pouhé čtyři týdny a dva dny. Plocha vily činila 700 m2 a postavili ji přímo barrandovští kulisáci. (DexMASTER094)
  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)

Reklama

Reklama