Reklama

Reklama

Soukromý detektiv Malone (Thomas Jane) není zrovna policejní vzor. Násilí místo obyčejné domluvy mu rozhodně nedělá problémy. Tento detektiv jednoho dne dostane za úkol ochránit jisté velmi důležité informace, na které si samozřejmě dělá zálusk i zdejší mafie. Malone se však nehodlá informací vzdát tak snadno a rozhodne se tento úkol splnit za každou cenu. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (118)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pan scénárista určitě pročítal příručky jak udělat neo-noir snadno a rychle a přitom u toho moc nepřemýšlet. Máme tady dekadentního hrdinu, femme fatale, megalomanského záporáká a pár odkazů na staré žánrovky. Logiku ve filmech moc neřeší, důležité je, když se bavím. Jenže tady není logického opravdu vůbec nic a tvůrcům to nijak nevadí, hlavně když Thomas Jane vypustí nějakou rádoby hahaha hlášku, Elsa Pataky vyšpulí zlamlované rty a Doug Hutchison si zahraje na Ledgerova Jokera. Ani jedno z toho nepůsobí věrohodně a když to končilo, radoval jsem se. Jako fake trailer k nějakému filmu možná, ale jako celovečerňák ne. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní záležitost plná akce, brutality, krve, skvělých ujetých postav a barviček ... Nízké hodnocení zřejmě způsobilo očekávání diváků, že se bude jednat o seriozní kriminálku. Tak to ne!! Give 'em Hell, Malone je zejména parodií na řadu starších kriminálek a městských akčních drsných grindhousů. Dialogy jsou jedna obrovská změť blábolů a sraček, které postavy vypouští z huby. Ale o to je to větší sranda. Prostě totálně pitomá, ale technicky vydařená záležitost, kde je vše pěkně comixově zaobaleno a divák může klidně vypnout unavený mozek a skvěle se bavit ... Já se bavil od začátku do konce. ()

Reklama

Claw 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní záležitost plná akce, brutality, krve, skvělých ujetých postav a barviček... Nízké hodnocení zřejmě způsobilo očekávání diváků, že se bude jednat o seriózní kriminálku. Tak to ne!! "Give 'em Hell, Malone" je zejména parodií na řadu starších kriminálek a městských akčních drsných grindhousů. Dialogy jsou jedna obrovská změť blábolů a sraček, které postavy vypouští z huby. Ale o to je to větší sranda. Prostě totálně pitomá, ale technicky vydařená záležitost, kde je vše pěkně komiksově zaobaleno a divák může klidně vypnout unavený mozek a skvěle se bavit... Já se bavil od začátku do konce. /75%/ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

..........bejt postřelenej, není nikdy lehký.......... ............a pokud jseš mrtvej, měl bys tak zůstat......... Perfektní začátek, parádní přestřelka a povedená automobilová honička. Malone ( Thomas Jane ) je sekáč. Jako další v příběhu figuruje Boulder ( Ving Rhames ) - chlap, který chce poslat Malona do Pekla. Příběh, plný krve, černého humoru, tvrdých chlapů, hezkých žen a ..... smrti. CITÁT - Malone, právě si toho pána zapálil !!........ Rozhodně jsem se u filmu nenudil. Příběh končí větou - Pokračování příště. Scénář - Mark Hosack. Ve filmu hraje i Doug Hutchison a to muže zvaného Zápalka ( Matchstick ). ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Po ultra efektných a neskutočne akčných a vyložene skvelých pätnástich minútach sa nám film trošku zopsuje. Jediné čoho drží potom nad vodou je celková vizualizácia a striedanie hustých a vtipných hlášok ako na bežiacom páse. Koniec koncov je to zamotaná kriminálka, ktorá sa na konci sama do seba zamotá. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Malonovo auto je Buick Straight 8 z roku 1952. Thomas Jane auto objevil pár dnů před natáčením a nechal si ho dovézt až z Oxnardu v Kalifornii. (TomikZlesa)
  • V jedné scéně použije Malone (Thomas Jane) do své zbraně Mateba v ráži .357 Magnum náboje, které sebral z Murphyho (Leland Orser) revolveru SW raže 38.special, nejedná se ovšem o chybu, tato záměna je možná i ve skutečnosti. (HectorHagman)
  • Natáčení probíhalo ve Spokane v USA. (Terva)

Reklama

Reklama