Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Klan Wayansovcov, ktorý pred niekoľkými rokmi začali filmovú revolúciu "desnými" filmami sa vrátili k svojim začiatkom. ich pokračovatelia robili odporné filmy, kde si nahrabali hercov podobných predlohe a viac-menej opakovali hlášky v dementnom poradí. V tejto paródií je to však iné. Akože parodujú sa veci čo boli v iných filmoch, ale nepríde mi to tak nasilu strojené. Celkom som bavil aj napriek tomu, že som predlohy nevidel. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velké zklamání, už od začátku a prvního tance mi to přišlo dost trapný a nevtipný. Nemám rád moc taneční filmy a tuhle parodii jsem moc nepochopil. Vtipné scény mi přišly dost nevtipné. A každej pokus o gag byl zabit. Našel jsem tu jednu jedinou vtipnou scénu. Naneštěstí se Wayansové vyvarovaly nechutných scén takže aspon že tak. Ale i tak se jedná o slabotu která se nevyrovná ani kouskem Scary movie. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie od bratrů Wayansů sází na to, že je tak moc "cool", až se jí to nevyplatí. Tentokrát si bere na mušku především známé taneční filmy, jako například Let´s dance, Nežádej svůj poslední tanec, High School Musical nebo Flashdance. Nezůstanou však ušetřeni ani oskarový Ray (to se povedlo) nebo fenomén Stmívání (to se nepovedlo). Celkově je to až moc přeplácané a zmíněné taneční filmy nenabízejí až tak výraznou látku pro kvalitní parodii, a tak film nezřídka působí chaoticky a často musí mít divák opravdu důkladně "nakoukáno" aby pochopil, co se právě paroduje. A i tak mnohdy nebylo moc zřejmé, jaký film byl parodován. Wayansovi ani tentokrát nikoho moc nešetří a chrlí vtipy kulometnou kadencí, ale ty bohužel většinou cíl, kterým měla být divákova bránice, zasáhnou jen zřídka, protože většina parodovaných filmů je parodována spíše násilnou až místy nesnesitelně trapnou formou. Doslova utrpením jsou pěvecká čísla, která ani moc do daného konceptu nezapadají. Wayansovi jsou naopak silnější v momentech, kdy střílí do vlastních řad a přidávají vtipy, které se nevztahují k parodovaným filmům, ale třeba se týkají celebrit, potažmo jejich hereckých kvalit (Jessica Simpson to se svým filmem Rande měsíce nemilosrdně schytá). Nečekaným trumfem se ukázala být nepříliš známá Shoshana Bush v titulní roli, která dělá co může, aby diváka zaujala a její taneční číslo u tyče je jedním z vrcholů filmu. Téhle parodii však chybí hlavně větší propracovanost gagů, protože většina z nich je naprosto trapná, ale hlavně je to orientované až moc na černošské publikum. Ale právě takové to bratři Wayansovi chtěli mít. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Bratry Wayansy mám rád viděl jsem všechny jejich filmy a proto jsem si nemohl ujít i tuto parodii na taneční filmy. Musím říct, že to co jsem očekával sem taky dostal. Film má spoustu pop-kulturních narážek a různých sprosťáren. Film se mi líbil sice za jejich nejlepší film považuji Scary Movie, ale i tak sem nebyl zklamaný.Rozhodně se jedná o daleko lepší parodii než ty sračky Disaster Movie a Epic Movie .I délka kolem 80 minut je tak akorát. Celkem slušných 50 %. ()

Bart16 

všechny recenze uživatele

Ou,rodina Waynsových opět útočí na naše bránice.Po skvělým Scary Movie,hodně drsným,ale úderným Někdo to má rád blond,průměrném,ale celkem vtimném Pidihajzlíkovi je tu Dance flick,který je hned po Scary Movie 2 jejich nejhorším počinem.Nemůžu říct,že bych se u filmu ani jednou nezasmál,to opravdu ne,ale celý film na m působyl hrozně laciným dojmem(občas mi to připomínalo Disaster Movie a podobné sračky).Snad se příště tahle rodinka pro příště polepší.Jinak nad nimi zlomím hůl. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama