Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Wayans family si jednoho dne sedla po celodennim flinku k rodinnemu ohnisti a hlavni kapelnik kmene rozdelil vsem clenum role, vznikl z toho fakt desnej dupak, bez hlavy a paty s jednou jedinou hlaskou (Jdu si vyzvednout syna - tak zase za tyden). Je to dalsi div sveta, nebot souperi se squaterama z houseboatu jmenem Kelly Family o nejdivnejsi rodinnou fotbalovou jedenactku. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Z těch 50 000 lidí, co si říkají herci, je jen 500, které to opravdu živí a většina z nich je bílých. Pro černé zbývá málo rolí, a ty obvykle připadnou bratrům Wayansovým. Scénka " vyzvednutí syna " mně dojala...a přijdu si ho vyzvednou zase za týden...cha, cháá. V obraze číslo 15 nazvaném " Rozchod " je nádherná scéna rapujícího Thomase ( Damon Wayans jr. ) v dešti, velice povedené, škoda, že tak krátké. Docela povedená parodie, u které ( až na hnusné scény ) jsem se bavil. Hudbu dělali dva a to Erik Willis a Dwayne Wayans a je jí spousta. Trochu Rocku, ale převládá Hip - Hop, jak taky jinak, že. Ve filmu hraje také Shoshana Bush jako Megan. http://www.topnews.in/files/images/Shoshana-Bush_0.jpg ()

Reklama

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu děsnej dupák, o tom žádná. Prakticky žádná ze scén není vyloženě ba co hůř ani vzdáleně vtipná. Sem tam se člověk pousměje, ale jinak je to vršení trapnosti nad trapnost. O hereckých výkonech nemůže být řeč, o scénáři jakbysmet a chvilkami povedená hudba s tancem to nevytáhne. Pryč od této ztráty času!!! ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

V sérii všech těch Scary Movie, Epic Movie atd. je tohle docela příjemná podívaná. Ano, je to trapný, nechybí fekální humor a má to hluchý místa, ale jinak má tenhle film (ve srovnání s předchozími) překvapivě dost trefného humoru, docela sympatické herecké osazenstvo a je to správně kousavé, jak se od parodie očekává. ()

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Úžasné.. Jíťa se u toho ani jednou nezasmála a to jsem ji zkoušel během filmu lehtat. Tahle dvojice bratrů nás zatím nenadchla, může mi teda někdo vysvětlit, proč na ten film vůbec koukáme??? No je to normální?!? [C] K čertu s kurzívou.. chci tu psát tučně. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama