Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (154)

chrispe odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla jsem hodně naivní, když jsem si myslela, že se u tohoto filmu zasměju. Jenže jedinej dobrej vtip byl předem ukázanej v traileru (ano, Flashdance) a já jsem prožila 80 minut (fakt to bylo JEN 80 minut?) utrpení. Obdivuju a nechápu samu sebe, že jsem to nevypla. Jeden z naprosto zbytečných filmů, škoda času i peněz. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Řeknu jí to citlivě. Vaše matka zemřela a nebyla jste přijata. Další." Scary Movie namlsaní Wayansové se pustili do další parodie, která si tentokrát vybrala za terč tančící a zpívající studenty s vesměs čokoládovými problémy. Těm moc nerozumím a ani mě to příliš nebavilo, ale na nedostatek hlášek si nemohu stěžovat ("A co teď? - Teď ze mě vyndej ten kolík."), i když se jejich spektrum pohybovalo v rozmezí od špetky geniálna do hromady fekálu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Wayans brothers sice trochu ve slabší formě, ale alespoň ukázali další členy rodiny. Taneční a muzikálové filmy, z nichž si tento dělá prdel, mi vůbec nic neříkají, ale i tak jsem se často zasmál, jako vždy, nejvíce u vtipů utahující si z rasové segregace a uzavřenosti ("Sakra černí...., "Sakra, bílí....)". A beatboxující vagina učitelky tance je fakt úchylárna. Pokud vás baví tanec, hip hop, gangsta negři a aura středoškolské "bez"starostnosti, bude vás to bavit i když vám humor filmu nic neřekne. Wayans rulezzzzzz! 3,5* ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Mierne stupidná paródia na tanečné filmy. Wayansovci to pekne roztočili, ale myslím, že to až prehnali. Väčšina vtipov bola trápna, zasmial som sa iba zopár krát, aj to len tak aby sa nepovedalo. Samozrejmosťou je slabý dej, priemerné technické prevedenie a podpriemerní herci. Hudba a zvuk na úrovni. Toť vše. 35% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama