Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Wayans brothers sice trochu ve slabší formě, ale alespoň ukázali další členy rodiny. Taneční a muzikálové filmy, z nichž si tento dělá prdel, mi vůbec nic neříkají, ale i tak jsem se často zasmál, jako vždy, nejvíce u vtipů utahující si z rasové segregace a uzavřenosti ("Sakra černí...., "Sakra, bílí....)". A beatboxující vagina učitelky tance je fakt úchylárna. Pokud vás baví tanec, hip hop, gangsta negři a aura středoškolské "bez"starostnosti, bude vás to bavit i když vám humor filmu nic neřekne. Wayans rulezzzzzz! 3,5* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Z těch 50 000 lidí, co si říkají herci, je jen 500, které to opravdu živí a většina z nich je bílých. Pro černé zbývá málo rolí, a ty obvykle připadnou bratrům Wayansovým. Scénka " vyzvednutí syna " mně dojala...a přijdu si ho vyzvednou zase za týden...cha, cháá. V obraze číslo 15 nazvaném " Rozchod " je nádherná scéna rapujícího Thomase ( Damon Wayans jr. ) v dešti, velice povedené, škoda, že tak krátké. Docela povedená parodie, u které ( až na hnusné scény ) jsem se bavil. Hudbu dělali dva a to Erik Willis a Dwayne Wayans a je jí spousta. Trochu Rocku, ale převládá Hip - Hop, jak taky jinak, že. Ve filmu hraje také Shoshana Bush jako Megan. http://www.topnews.in/files/images/Shoshana-Bush_0.jpg ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kolik Wayansů je moc Wayansů? Tuhle rodinku fakt miluju, Shawn a Marlon jsou ikonami tohohle žánru a když se sejde celá rodina v jednom filmu, je to teda bizár. Na kultovní parodie to kvalitou nedosahuje a humor sám o sobě je tak na hranici trapnosti, ale pár momentů film jistě měl a cokoliv, co si bere do huby High school musical nebo Stmívání má u mě zelenou. Dalo se. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Prvý plán bol, že kuknem si nejaký Odpad!. Čuduj sa svete ono to až taká hrôza nebola. Neznášam síce celú hip hop popkultúru no na tomto snímku som sa fakt bavil. Tvorcovia sa dokonca zaobišli bez fekálnych fórov, ktoré zväčša sprevádzajú komédie rovnakého typu. Paródia na všetky hudobné a tanečné filmy. Niesom fanúšik ani ani tohto žánru kinematografie, ale dokázal som rozoznať parodované filmy (High school musical, Step Up...). Zaujímavý a vtipný snímok, ktorému však netreba venovať druhé zhliadnutie. Je málo paródií ktoré som dopozeral do konca, a to už hovorí samo za seba. 3* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama