Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Wayansova rodina sice není zárukou opravdu kvalitní podívané, ale občas se s nimi nejeden divák i docela slušně nasměje. Což už jim samo o sobě dává v mém případě zelenou. Už jsem od nich nebo s nimi pár filmů viděl a ve většině případů se to dalo bez větších obtíží přežít. Tady se objevila snad většina jejich klanu, no a pořádně to rozbalili. Hlavně co se hudebních čísel týká. Ten jejich místy až přiteplený humor, sebe rasistické urážky a dvojsmysly mi sice nejsou občas zrovna moc po chuti, ale dá se to překousnout. Trapnost a humorné situace jsou tu rovnoměrně rozložené – parodování tanečních kousků jim šlo rozhodně lépe, než tomu bylo v případě Pár nenormálních aktivit. Možná to bylo i tím, že mě zdejší děj bavil víc. Nejlepší byla ta černoška s mimčem a učitelka tance s velkými pysky a peprnými urážkami studentek…50% ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Prvý plán bol, že kuknem si nejaký Odpad!. Čuduj sa svete ono to až taká hrôza nebola. Neznášam síce celú hip hop popkultúru no na tomto snímku som sa fakt bavil. Tvorcovia sa dokonca zaobišli bez fekálnych fórov, ktoré zväčša sprevádzajú komédie rovnakého typu. Paródia na všetky hudobné a tanečné filmy. Niesom fanúšik ani ani tohto žánru kinematografie, ale dokázal som rozoznať parodované filmy (High school musical, Step Up...). Zaujímavý a vtipný snímok, ktorému však netreba venovať druhé zhliadnutie. Je málo paródií ktoré som dopozeral do konca, a to už hovorí samo za seba. 3* ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Mierne stupidná paródia na tanečné filmy. Wayansovci to pekne roztočili, ale myslím, že to až prehnali. Väčšina vtipov bola trápna, zasmial som sa iba zopár krát, aj to len tak aby sa nepovedalo. Samozrejmosťou je slabý dej, priemerné technické prevedenie a podpriemerní herci. Hudba a zvuk na úrovni. Toť vše. 35% ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Oddechovka v režii rodiny Waynsových dopadla vcelku očekávaně. Spoustu trapných fórků, jimž jsem se odmítal smát, sem tam vystřídají občasné záseky, u nichž jsem se uculoval rád a s radostí. Jen je možná škoda, a proto jsem si asi ten film moc neužil, že tato komedie paroduje taneční filmy, které jsem vůbec neviděl (maximálně z ukázek nebo reklam) a ani se na ně dívat nehodlám.... v tomto směru si vystačím s Hřísným tancem. Slabých 30%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velké zklamání, už od začátku a prvního tance mi to přišlo dost trapný a nevtipný. Nemám rád moc taneční filmy a tuhle parodii jsem moc nepochopil. Vtipné scény mi přišly dost nevtipné. A každej pokus o gag byl zabit. Našel jsem tu jednu jedinou vtipnou scénu. Naneštěstí se Wayansové vyvarovaly nechutných scén takže aspon že tak. Ale i tak se jedná o slabotu která se nevyrovná ani kouskem Scary movie. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama