Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu děsnej dupák, o tom žádná. Prakticky žádná ze scén není vyloženě ba co hůř ani vzdáleně vtipná. Sem tam se člověk pousměje, ale jinak je to vršení trapnosti nad trapnost. O hereckých výkonech nemůže být řeč, o scénáři jakbysmet a chvilkami povedená hudba s tancem to nevytáhne. Pryč od této ztráty času!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Řeknu jí to citlivě. Vaše matka zemřela a nebyla jste přijata. Další." Scary Movie namlsaní Wayansové se pustili do další parodie, která si tentokrát vybrala za terč tančící a zpívající studenty s vesměs čokoládovými problémy. Těm moc nerozumím a ani mě to příliš nebavilo, ale na nedostatek hlášek si nemohu stěžovat ("A co teď? - Teď ze mě vyndej ten kolík."), i když se jejich spektrum pohybovalo v rozmezí od špetky geniálna do hromady fekálu. ()

Reklama

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Klasická ujetá komedie přesně ve stylu všech těch scary movie a cokoli dalšího movie, akorát teda i přes prvoplánové a primitivní vtipy je to docela i zábavné. Hlavně tomu asi pomohlo, že tohleto znovu dělali Wayansové, kteří si na parodiích udělali celou svou rodinnou kariéru, takže už se asi díky letitým zkušenostem mohli vyvarovat nějakých úplných trapasů. Není v tom ani stopové množství čehokoli inteligentního, ale i tak to funguje. Navíc když člověk zná nějaký taneční filmy, tak o to víc potěší třeba vtip s rozcvičkou nebo song začínající v jídelně a nebo "tanec z klubu" v závěru filmu. Ještě ke všemu to tu má navíc obzvlášť zábavnou postavu gangstera Meďánka :). Takže jeto hovadina, ale zábavná hovadina :). ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Prvý plán bol, že kuknem si nejaký Odpad!. Čuduj sa svete ono to až taká hrôza nebola. Neznášam síce celú hip hop popkultúru no na tomto snímku som sa fakt bavil. Tvorcovia sa dokonca zaobišli bez fekálnych fórov, ktoré zväčša sprevádzajú komédie rovnakého typu. Paródia na všetky hudobné a tanečné filmy. Niesom fanúšik ani ani tohto žánru kinematografie, ale dokázal som rozoznať parodované filmy (High school musical, Step Up...). Zaujímavý a vtipný snímok, ktorému však netreba venovať druhé zhliadnutie. Je málo paródií ktoré som dopozeral do konca, a to už hovorí samo za seba. 3* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama