Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zhruba půlhodinový film vychází ze série počítačovejch her ZNK. Hlavním hrdinou je Jarda Malík (v podání Jana Sembdnera), který je nucen během jednoho dne sehnat 150.000 korun, jinak bude nemilosrdně podřezán. S navrácením mu pomůže jeho nejlepší kámoš Tony (Jiří Hruška). Ve filmu se dále objeví např. Aleš Klika, Roman Forejt, nebo Václav Upír Krejčí jako vypravěč. Ve snímku není nouze o vulgární mluvu, černočerný humor, násilí a drogy - přesně tak, jak to znají hráči herní předlohy. (MoRTy)

(více)

Recenze (201)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je to příšernej odpad a celý to působí strašně lacině, ale na druhou stranu jsem se u toho strašně zasmál.. Je to blbý ale mě to fakt bavilo. Všechny ty příšerný herecký výkony a brutalita se tam prostě hodila. Tak Co by jste taky chtěli od Řezníka a DeSadeho? Řezníkova mini role byla boží. ZNK je fajn projekt na odreagování. 60% ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Každej začátek je těžkej. Kdyby se to celý bralo ve vážnym duchu a víc se na tom zapracovalo, nemuselo by to bejt úplně špatný. Ale mizerný neherci, spousta nadávek, vyklepaná kamera, skinhead na drogách (to pan scénárista asi upad, ne?) a rádoby komediální nádech z toho dělá něco, co už vidět nechci. Jedna hvězda za snahu a že jsem se dvakrát zasmál. Člověk si může myslet že je umělec, ale musí to dokázat. Mě timhle Pohl rozhodně nepřesvědčil. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že Život není krásný bude vo filmovej podobe príliš fungovať a on skutočne veľmi nefunguje. Lepšie čiernohumorné momenty sa neustále striedajú s trápnymi a vyložene hlúpymi a ani fakt, že ide o fanúšikovský film, ktorý do istej miery ospravedlňuje slabé herecké výkony a technickú stránku, nedokáže túto "hernú adaptáciu" vytiahnuť čo i len do priemeru. Nabudúce radšej ostaň pri hrách Marty, režírovanie zjavne nie je pre teba. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná zábava. Dosti jsem se zasmál. Hlavně u scény, kdy Majk chčije v koutě vedle mušle. Jelikož je to amatérština, tak je tam dosti chyb, ale to se pomíjí. Pár scén je tam navrch násilně naverbováno, ale ta těhodná žena a otec se synem, tam prostě být musí a bez toho to nejde. - "Tati, já chci jít do lesa na pohádkovej les!" - "Ses posral, néé!!!" ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hláška: vymahač č. 1: - "Do večera budeš mít ty prachy. Je ti to jasný ty píčo?" vymahač č. 2: - "Tohle je poslední varování." vymahač č. 1: - "V 10 večer si tě najdem. A jestli nebudeš mít těch 150 litrů, tak tě podříznu jako svini." Jarda Malík: - "A jak to mám kurva stihnout do prdele?" vymahač č. 2: - "To je tvůj problém ty zmrde. To sis měl rozmyslet, než sis ty prachy půjčil." vymahač č. 1: - "Dneska večer." vymahač č. 2: - "A abys věděl, že to myslím vážně, tak ti teď pobodám fotra." (Vymahač č. 2 pobodá fotra.) Jarda Malík: - "Kurva, ty vole!" vymahač č. 1: - "Tak večer ty čůráku." ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy Radek podává Jardovi pytlík s marihuanou, můžeme vidět, že když jej nese, pytlík je plný pouze z poloviny, avšak hned v dalším střihu, kdy jej Jardovi podává přes plot, je pytlík úplně plný. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy vazbiči odvezou Majkyho (Michal Schmutzer) za město a vyhrožují mu kvůli nevráceným penězům, je možné zahlédnout skrze přední sklo auta jednoho ze členů štábu, jenž se snaží odklonit přijíždějící auto, které by narušilo právě probíhající natáčení. (Zdroj: ČSFD)
  • Film byl natočen v Rumburku v létě roku 2008. (skinny9)

Reklama

Reklama