Reklama

Reklama

Pěst plná hněvu

  • Česko Čínská spojka (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ve svém nejlepším filmu hraje Bruce Lee studenta bojových umění, který se vrací do školy svého bývalého mistra. Návrat je to tragický, protože jeho učitel byl zavražděn. Stopa vede k jedné z konkurenčních škol. Když se ale ukáže, že místní úřady nemají příliš zájem na vyšetření mistrovy smrti, rozhodne se žák pomstít svého mentora po svém. Někoho to bude hodně bolet. Při premiéře v roce 1972 během filmu aplaudovalo publikum ve stoje. Nastal čas si to zopakovat. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

906. hodnocený film: Další kung-fu mlátička, ve které se objevil tentokrát Bruce Lee. Jeho herecký styl byl více než impozantní a bojovnost v očí jen vyzařuje. Na plátně je tedy radost jej vidět. Bojů a rvaček nesčetně. Tohle mám rád a úplně v tom vidím toho ducha minulé doby, kdy si filmy na nic nehrály a herci se neschovávali za dubléry a filmové triky. A navíc – Bruce Lee zde předvádí skutečně to nejlepší ze svého umění. 4* si film zaslouží a zaslouží si i porornost dalších diváků, protože já jsem si to moc užil. 4* ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Vůbec mne to nenadchlo, snad je to tím, kolik let už od natočení uplynulo.Bruce v roli nespravedlivě obviněného Chana, žáka školy bojových umění,který sám přišel shodou náhod na to, kdo otrávil jejich učitele, tak tohoto ukňouraného Bruce jsem vážně nečekala. Akcí pomálu, nehledě k tomu, že mi přišel svým výrazem trošku vyšinutý.Hm, zklamání, víc jak za tři to dneska nebude:-) ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

Filmy s Brucem Lee jsou jako filmy X-rated. Jako celek nekoukatelné - příšerný příběh, příšerný herecký výkony, příšerná hudba, zvuk, kamera, scénář, režie - příšerný všechno. Jediný, co tam vyniká z podprůměru je samotný fighting scenes, ve kterých figuruje King samotnej - Best of the Best - ano, Lee byl bez debaty ten nejlepší, největší, nejrychlejší, nejsilnější, nejtvrdší, nejnemilosrdnější----zkrátka nej ve všech směrech, byl tak dobrej, že z toho umřel. Ty filmy jsou všechny brak, ale bojový scény, který sou do nich udělaný sou skvělý. Takže nejlepší by bylo, vystříhat jen tydle scény a slepit je do jednoho filmu, takový best off, pak by to bylo geniální dílo nesmrtelný, takhle se tim musí člověk prokousávat a přetrpět tu šílenou stupidní vatu, co tam je. V tomto směru je pak úplně nejlepší, co Lee udělal, pagoda z hry smrti, žádný příběh, jen boj a bohatě to stačí. Lee byl Nejlepší. ()

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Japonci tu vypadají jako Číňani v kimonu, romantické scény jsou úsměvné, až trapné (vlastně mě většinu filmu napadalo, jestli k němu vůbec někdo napsal scénář) a herci dělají všechno možné, jen nehrají... Film od podprůměrnosti nezachrání ani Bruce Lee, jelikož jeho výkon, v porovnání s ostatními klasickými filmy, je opravdu žalostný. Potěší snad jen úvodní titulky ve stylu Andyho Warhola, docela povedené kulisy (celý film byl natočen v jednom studiu, což je dost vidět, ale mě se to kupodivu líbilo) a extrémně nakažlivej soundtrack (skládá z jediného hlavního tracku opakujícího se po celou dobu filmu), kterej jsem prostě nedostal z hlavy. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Druhé setkání s legendou Brucem Leem dopadlo až katastrofálně!!! Zatímco Cesta draka byla neuvěřitelně zábavným filmy, jenž měl hlavu a patu, tak o tomto filmu musím říct, že je nudný a nemá hlavu a patu. Debilní scénář, kde jsou snad jen rvačky. Naprosto nudné dialogy. Film teméř ničem, hlavněm, že se tam furt mlátěj. Alespoň Bruce Lee mně překvapil. Nejenže zde předvádí dobré bojové umění, i když ne tak dobré jako v Cestě draka, ale hlavně zde předvadí velmi dobrý herecký výkon. Konečne nějaké emoce . Ty dvě hvezdičky dávam především díky němu, protože jinak tento film je nuvěřitelná ztráta času, kterou uý nechci nikdy vidět!!! ()

Galerie (61)

Zajímavosti (22)

  • Pre smrť hlavného hrdinu sa Bruce Lee rozhodol z dôvodu, že zločin a násilie nemajú v skutočnom živote miesto. (Peter-1307)
  • Jackie Chan se na filmu podílel jako dubler hlavního padoucha. Zaskakoval za něj ve finální bojové scéně, kdy po Bruceově kopu proletí oknem. (TongPo)

Reklama

Reklama