Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se mi španělský horory docela líbí a tak jsem si řek, že to zkusim i s tímhle. Byla to chyba. Film neni sice vyloženě špatnej, ale demence ho doprovází v každym sebemenšim momentu. V polovině začnete cosi tušit a rádoby šokující konec vás už nijak nepřekvapí. To všechno je doladěný debilní bezatmosferickou hudbou, která kdyby tam nebyla, tak má film atmosféru možná i větší. Za zmínku stojí snad jen kamera a né zas tak špatná režie. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Santi neznáša slnečné lúče a doktor im odporučil aby išli tam kde slnka veľa nieje.Tak sa rozhodli že to vyskúšajú.Len v okolí sa začnú diať divno krvavé veci a Santiho budu upodozrievať.Ma to silné tajomno,lebo som netušil kto to vlastne zabíja a hlavne kto to je.Les vie nabudiť veľmi silnú atmosféru a keď z nocou prichádza tvor ktorý vás chce spapať tak napätím sa to tu len hemží.Dosť často je tu tma a tak strašidelnosť tu je dosť silná.Herecké výkony boli presvedčivé a aj hlavný hrdina ukázal že vie zahrať postavu na pokraji zrútenia.Len príbeh mi pripadal strašne naivne bláznivý.Lebo sa to tvárilo ako Tarzan,len troška krvilačne.Takto by to dopadlo z Tarzanom keby ho nenašli ľudia.Atmosféra,napätie i strašidelnosť tu fungovala veľmi slušne.Ale príbeh je kameňom úrazu celého filmu.Je absurdný,nedomyslený a nebavil ma.A aj ten poster na film neskutočne zavádza chrapúň. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

No musí se přiznat, že poinata mě trochu překvapila, protože jsem čekal úplně něco jiného, ale to společně s celkem slušným výkonem hlavního představitele, jsou jedinými pozitivy. Neupírám tomu dvě, tři povedené scény, ale víceméně 80% stopáže se odněku někam běhá a za bukem se občas něco mihne. 30% ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Chalani z Pyrenejského poloostrova neprepadajú na plnej čiare, no vyhlasovať oslavné tamtamy si takisto nemôžu dovoliť. Obstojná skrývačka ušitá tou správnou ihlou, ale len v častiach, ktoré naozaj majú čo ponúknuť (prvá polhodina, úryvky z lesov). Ostatok je sklenenou vatou, ktorá skôr poškodzuje než pomáha. Španieli si čím ďalej tým viac budujú sebavedomú značku pod ktorou už divák automaticky očakáva poriadnu porciu strachu a treba poznamenať, že "Eskalofrío" bezpochyby v tomto smere hanbu nerobí, avšak kto už nejaký ten horor z dielne "Castellanov" videl, uzná, že o to povestné, nervy drásajúce inferno sa v tomto prípade neodohráva. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Horory ze Španělské kuchyně jsou u mě už nějakou dobu, co se žánru týče, nejvyhledávanější.. Ale tohle ? Děravý scénář, vyloženě nezáživní herci.. Prostě bez atmosféry. Eskalofrío je zatím jediné a tudíž největší zklamání z již zmíněného Španělska - 20% za pár světlých momentů. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama