Reklama

Reklama

Bam Margera: Kde je sakra Santa?

  • USA Bam Margera Presents: Where the #$&% Is Santa? (více)

Je týden před Vánoci a Bam Margera přemýšlí o perfektním dárku pro svou ženu Missy. Není to jednoduché něco vymyslet, už dostala například zásnubní prsten, svatební prsten i posvatební prsten, Range Rovera už taky má, stejně tak i červené lamborghini. Kamarád Jesse mu poradí, aby jí věnoval rovnou Santu. Bam ví, že žije ve Finsku, a tak se rozhodne vyrazit tam i s kamarády ze své party "Jackasses"... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Hookins86 

všechny recenze uživatele

S Džekesem to ani srovnávát nebudu, páč tomu to nešahá ani po paty. Bam nebyl nikdy moc můj oblíbenec v JS. Tohle je snaha udělat celovečerák plnejch psychárniček, ze ketrých vám bude zle a budete se u každé scénky chytat za pusu a řvát kurv*! a tohle vše se mu vůbec moc nepovedlo. Pár věcí dobrejch a ty to zachraňujou od shitu... ()

albiebennett 

všechny recenze uživatele

Klasický Bam style. Něco hodně vtipné, něco hodně retardované, něco hodně nechutné. Tenhle film je spíše průměrný, a to protože sérii Jackass nasadila laťku opravdu vysoko. Je fajn, že Bam se orientuje tímto směrem, protože v oblasti skateboardingu to už na nějakou profi kariéru nevypadá. Ve filmu se taky objeví Chris Cole, tak můžete porovnat úrovně skateboardingu. V každém případě Bam Margera je kultovní postavou a doporučuji shlédnout jeho produkci ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně na hovno a úplně o hovně. S Jackass to nemá společného vůbec nic, jako klasický film to nefunguje vůbec v ničem a krom pár blicích scének to není ani vtipné. Bam je celou dobu obklopen totálními čuráky, kteří se snaží být za každou cenu cool, free a šílení, ale s přibývající stopáží jsou jenom stále více trapní, zbyteční a otravnější. Totální sračka odehrávající se ve Finsku, kde už Jackass několikrát byli, tradičně zde asistují nudné finské varianty Jackassu Dudesons a celá pointa filmu stojí na tom, jestli si Novak zašuká a nějaký debilní retard půjde na rande s Bamovou holkou. Celé je to strojené, předem připravované a chybí zde alespoň jedno výraznější jméno ze sebranky Jackass. Bam sám to rozhodně nevytrhne a pokud na něm rovnou stojí celý film, tak naprosto selhává. 10% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Po Unholy Union to jde. Margera je sice pořád vyhoněnej a nosí šáličku (a ostatní se po něm opičí), ale tentokrát je to větší prdel. Spolknutí a vysrání sobího oka, Bam style kopačka do hlavy, 'znásilnění' mrtvym uřízlym býčim ptákem co vypadá jak hadice, dement Mark The Bagger, a tak.. Novak je teď ten, koho Bam a spol. šikanuje. Nechybí starý známý ksichty -Ryan Gee, Seth, Shitbirdz, Jimmy Pop, Hanna, Frantz, Chad a Jesse z CKY, Missy, Bagger, Dudesons, Ape a Phil, Kat vod D, Kerry Getz a další- a nechybí ani pár kapel z Bamova iPodu (HIM, Hanoi Rocks, 69 Eyes, Negative, The Moxy). Co ale chybí je původní Bam crew, což je škoda, protože ta současná jejich kvalit rozhodně nedosahuje - Where the fuck is Rake, Raab, DiCamillo a Dunn (případně pedofil Vito nebo stavitel Glomb)? Asi se prostě nechtěj oblíkat jak kokoti a radši si zahrajou v Minghags. Jinak největší prdel je asi s trojicí Pop, Bagger a Shitbirdz, když se snaží vyhrát sázku tím, že si bagr zašuká. Yo I don't have a Lamborghini, but if you wanna drive my Lamborweenie... (screeny) ()

papez12 

všechny recenze uživatele

Toto je Margerov vrchol, baví ma to od prvej do poslednej minúty. Bez srandy, ľudia sú pos*aní z Terminátora,Avataru,Titanicu a podobne, ale ja môžem tento film pozerať každý týždeň. Nechápem prečo toto niektorí porovnávajú s Jackassom?? Toto je klasický Bam Margera - jeden hlavný nápad ale za každú cenu. Proste čo dodať ešte aj Andy McCoy!!!! "Don´t tell your daddy how to fuck" proste nemohol som. Tetovanie "mapy" Fínska na pneumatike na bruchu + ESTONIA to bol vrchol kedy som sa skoro dočural od smiechu proste geniálne. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama