Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky protože mám ráda romantické komedie, i když se třeba nepovedou, což je tenhle případ. ___Začátek je ještě poměrně svižný, i když předvídatelný i divákem, který byl v kině jednou v životě. Ambiciozní obchodnice z velkoměsta se střetne v názoru na život s rázovitými obyvateli městečka, kteří sice nenosí značkové oblečení, ani nemají přijatelné konfekční velikosti, ale zato mají srdce na pravém místě. To dá rozum, že otrlá byznysmenka v jejich láskyplné péči roztaje. ____ Setkání s příštím mužem snů je také nasnadě. Nejprve se chytnou tak demagogickým způsobem o roli kapitalistů a dělníků, že by se za to nemusel stydět ani Lenin v případném duelu s Henry Fordem. ____ Inovativní jsou snad jen dvě scény - čůrací z lovu (i když tady si Renée zopakovala nešikovné kreace Bridget Jonesové) a závody v pití, které (a to trochu osvěžující je) nekončí totálním zlitím hlavní hrdinky za pobaveného přihlížení starousedlíků. I když, tady jakoby se scénárista lekl svého novátorství a pro jistotu jeden alkoholový rauš hrdince připsal v pozdější scéně. ____ Druhá polovina už je vysloveně zoufalá snaha o dosažení konce, bez nápadu, dokonce bez snahy o vtip. Sbratření byznysmenky a jejích podřízených ústí v geniální nápad, že chudý pracující lid vytáhne z nouze společné vlastnictví výrobních prostředků. ____Když pominu dějinou zkušenost, tak tohle známe z filmu Hej rup, kterému se vzhledem k době jeho vzniku ještě dalo uvěřit, že to myslí upřímně. /16.6.2010/ ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Spíše 2 a půl * , je to taková tradiční romantická story made in USA s nepostradatelným happyendem. Takže to jsou důvody, proč na film nejít či si jej doma nepustit. Na druhé straně R.Zellweger předvádí solidní výkon a příběh zahřeje lidskou duši uvědoměním si důležitosti mezilidských vztahů a fungující sousedské komunity maloměsta (působivá scéna z vánočního shromáždění New Elmu u obřího svítícího stromku). Takže suma sumarum ty dvaapůl body. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

No.. ano, je to předvídatelné, plné klišé, každý ví jak to nakonec dopadne... NO A CO?! Důležité je, jestli ten film dokáže pobavit, aspoň trochu zaujmout a hlavně nenudit. Všechno tohle ten film splnuje, nic víc jsem od něj nečekala. Nezklamal.. 3* Konec byl opět příšernej happy end.. A Renée Zellweger vypadá příšerně. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Nepovedená variace na Baby Boom z roku 87, akorát bez dětí. Film o tom, jak si kariéristka z velkoměsta musí zvykat na venkov a boty na deseticentimetrovém podpatku vymění s velkým sebezapřením za sněhule. Nevím, jestli byl kameraman fetišista, ale ty (neobvykle) časté záběry na nohy Renée, byly krajně podezřelé :) ()

Scytale 

všechny recenze uživatele

Renee Zellweger v tomto filmu vypadá jakoby to nebyla ani ona, ale nějaký podivný robot s její tváří starší o 15 let, vypreparovaným hereckým umem a nainstalovaným softwarem Denik Bridget Johnsove v1.0. Zápletka filmu je naprosto tuctová a předvídatelná a garantuji vám, že se budete nudit a nudit a ... Ty 2* jsou za příležitostné situační gagy a postavu Stua ztvárněnou J.K. Simmonsem. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)

Reklama

Reklama