Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem zavítala tak trochu nedopatřením během filmové noci v Palace Cinemas, protože v tu dobu nedávali zrovna nic co by mi navazovalo časově na další film. Holka z města je po všech stránkách divný film, není vtipný, klasicky to nejzajímavější je vypovězeno už v traileru, děj předvídatelný (až tak, že máte pocit, že by jste to napsali taky a ještě lépe), scénář alá klišé bez hlášek, bez vtipu, baz nápadu, bohužel i bez nadhledu, zato obsahuje spoustu několikrát provařených klišé a vyložené stupidních vět. Co vás (nedoporučuji ani pouštět) dorazí a překvapí je fakt, že herecké výkony tady vážně nejsou nic moc. At´ už titulní hrdina či vedlejší postavy, Zellweger hraje podle mě svůj průměr, což mě u tak dobré herečky vcelku zaráží. 20% ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Pro mne velké překvapení. Nerozumím zdejšímu hodnocení... Ač nemá komedie originální téma, nemusí se uchylovat k nějakým crazy situacím, je příjemně vtipná a oporu má v tradičně výborné Renée Zellweger. A musím dodat, že film mi dokonale naplňuje atributy romantické komedie a je mi i bližší než její Deníky B. Jonesové. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podobných komentářů na podobné filmy sem v poslední době napsal mraky a už to začíná být celkem pěkně ohraná písnička.Nicméně na Holku z města opět pasuje,tudíž opakování matka stereotypu : průměrná romantická komedie,která je průhledná a plná všemožných klišé od první do poslední minuty.K tomu všemu navíc ještě hodně nevýrazná "ůstřední" dvojice,mezi kterou to nikterak zvlášť nejiskří.Z totálního podprůměru (alespoň na dohled k průměru) tak Holku vytahuje pár povedených vtípků (je jich opravdu jen pár) a tradičně velmi dobrý (byť nevyužitý) J.K.Simmons...40% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s komentářem Petulka88, kdy jen doplním, že to celé bylo jen takové odlehčené podívání na sobotní odpoledne při kávě :) Líbila se mi různorodost a odlišnost dvou prostředí, kdy v tom "rodinném" maloměšťáckém hrozí, že někoho střelíte do zadku při lovení vran, zato v Miami hrozí, že se možná jen více spálíte na sluníčku :) Co pro mě ale bylo největším šokem, že ústředí dvojice byla souměrně vyvážená, co se vzhledu týče. Renée není žádná krasavice (subjektivní názor) a ten její vyvolený - Harry - teda, to jsem koukala, že také ne :D :D To jsem byla jen překvapena, že tam nebyl nějaký superúžasný krasavec, ze kterého by hned na poprvé nemohla spustit oči :) Tvorba fotoalb byla velice příjemná a pudink všude kam se podíváš, také :) ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Priemer po každej stránke. Renée Zellweger starne (tak trochu začína pripomínať Dianne Wiest), humorné vsuvky veľmi nefungujú, príbeh je značne neoriginálny a film ako celok veľmi rýchlo vyšumí z hlavy. Napriek tomu to nebola strata času a oceňujem fakt, že film priveľmi nenudil. Skrátka nenáročná oddychovka na jedno použitie. 50% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)

Reklama

Reklama