Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapujúco dobré, Dylan Walsh je skvelý záporák a film nenudí ani chvíľu. Originál som nevidel, ale určite by nový Otčim v porovnaní obstál - filmu nechýba atmosféra ani napäté chvíľky. No a od Walsha sa dobrému umeniu vraždiť skvele neskôr naučil práve jeho filmový nevlastný syn Penn Badgley, ktorý sa asi o desaťročie stal hlavnou postavou špičkového seriálu You. Amber Heard tu je len na promenádu v plavkách, jej rolu by mohol hrať ktokoľvek. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Klasicky střižený thriller o zabijákovi, v němž nenajdeme žádnou invenci, nic, co by stokrát převařený guláš nějak ochutilo, takže v podstatě přesně víme, co bude scénu za scénou následovat. A jestli měl závěr šokovat, tak se to nepovedlo. Hercům ani režii není co vytknout, ale prostě už to tu bylo mockrát a udivuje mě, že někdo dá na takový film peníze. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to. Remake trileru z roku 1987. Už originál nebol žiadny zázrak a dosť zostarol, ale relatívne dosť mu pomohol výkon magora Terryho O´Quinna. Hlavný problém remaku nie je v nenápaditom scenári, plnom klišé, ale v matnom a nesympatickom Dylanovi Walshovi, ktorý sa na Terryho nechytá. Ani omylom, bejbe. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Pozerateľné... Dylana Walsha poznám viacmenej z "Nip / Tuck" a v tejto úlohe som si ho vážne nevedel predstaviť, avšak milé prekvapenie, ako nevlastný otčím to zvládol celkom slušne. Originál som nevidel, myslím však že remake je nemastný, neslaný... Stepfather patrí do samého koša ako polovica podobných snímkov, ale mne osobne sa toto prevedenie zdalo znesiteľné... 5/10 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jsem docela mile překvapena povedenou thrillerovou atmosférou, díky níž se mi na film hezky dívalo. Děj sice není nic nového, ale alespoň není zbytečně natahovaný a nudný. A ikdyž asi každý od samého začátku tuší o co tu jde, měla jsem chuť podívat se jak to dopadne. Konec také nebyl vyřešen špatně. Herecké obsazení je neokoukané a ve většině případů dobře vybrané. Obzvlášť Penn Badgley se mi sem hodil. Lepší průměr..3,5* ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)
  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)

Reklama

Reklama