Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Videl som staršie diely otčima a  aj tento a teraz po repríze, sa mi páčil ešte menej ako predtým. Najviac mi vadilo, že i keď sa zo všetkých strán hromadili informácie, že  s veľkým tatom nie je niečo poriadku, tak matka alebo dlhoročná priateľka , viac veria neznámemu ako Michaelovi. Možno sa niečo také môže stáť, ale chovania postav mi prišli dosť divné a to, že náš neohrozený hrdina je aj päť krokov vpredu pred rodinou či známymi má určite nepresvedčilo o logickom či dôvtipnom deji, práve naopak. Herci vynikajúci a Dylan Walsh bol jedná slizká sviňa a tak do role sa hodil. Aj kamera či vizual bol na úrovni. Len som sa nemohol vobec stotožniť s dejom a tak pripadne nejaké napätie či atmosféru som preto ani nespozoroval. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jedná se o psychologický thriller o muži týrající členy rodiny, do které se přiženil. Příběh je zvláštní právě sledováním oné postavy ne jako zločince, ale jako chorobného člověka. Navenek je klidný a zcela vyrovnaný, ale v sobě dusí běsy a nevyrovnanost. Jeho nevlastní syn sice na něm uvidí jistý nesoulad, ale svým chováním bohužel jeho agresivitu spíše vyvolá. Dějství se vyvíjí klidně a nespěchajícím tempem a to až do finále. Tento film jako dost povedený remake vůbec ale vůbec není špatný. Napětí nechybělo a herecké obsazení bylo na jedničku (Penn Badgley & Amber Heard). Horor to není zcela určitě, ale nemění to nic na tom, že je to dobrá podívaná. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

My stepfather is an alien! Jméno představitele otčíma (Dylan Walsh) nemohlo být pouhou náhodou, neboť jsem měl drtivou většinu stopáže pocit, že sleduji epizodu ze seriálu Beverly Hills 90210 (pravda, mírně stříknutou naleštěnými kuchyněmi Zoufalých manželek bez „satelitního“ sarkasmu). Že byl tu a tam někdo žduchnut ze schodů, či přiškrcen v mikrotenovém sáčku můj náhled nezměnilo (o napětí se starala leda tak hudba C.Clousera) a neuspokojivý konec pak už jen definitivně zasypal nevlastního fotra šesti stopami hlíny zapomnění. A teď něco o nymfomanské maceše.. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi znova připoměl důvod, proč se nerada dívám na horrory. Je pro mě totiž hrozně těžké brát vážně film, po jehož postavách žanrové konvence požadují, aby nepoužívaly mozek, natož Google. Když od tohohle faktu odhlídnu, tak se ale jinak jedná o docela napínavý thriller s pár slušnými lekačkami. Akorát konec je teda mírně přepálený, protože jsem měla co dělat, abych zadržovala smích. A tak si říkám, jestli člověk zodpovědný za výše napsaný obsah film vůbec viděl. Jestli se David s Michaelem znali, tak mi něco uniklo a film je tak mnohem chytřejší, než vypadá. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá hvězdička za to, že se filmu podařilo odvést pozornost od toho, že v něm vlastně neděje nic nepředvidatelného, překvapivého (i to je kumšt). Jak píše ve svém komentáři J*A*S*M, cituji: "kdybyste kohokoli požádali, aby napsal co nejklišovitější thriller o chlápkovi, jenž se vtírá do rodin a následně je vraždí", výsledek by se dosti podobal Otčímovi. Zásluhu na tom, že se mi u Otčíma příjemně ztrácel čas, že jsem se u něj neošíval a nehořekoval nad tím, jak je to hloupé, má především vynikající casting. Zvlášť Dylan Walsch v titulní roli byl perfektní, zamrazilo mně z něj. K Pennu Badgleymu v úloze syna Michaela, Amber Heard jako jeho přítelkyni Kelly a Sely Ward v roli matky jsem si zase celkem rychle vybudoval ochranitelský vztah, tedy mně jejich osud nebyl lhostejný. 70% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama